Radio Player

ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΥ ΜΙΧΑΗΛ 21-02-2013

ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΕΝΑ ΘΑΥΜΑΣΙΟ ΠΡΑΓΜΑ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΟ ΔΩΡΟ ΠΟΥ ΣΑΣ ΔΙΝΕΤΑΙ

               Έχουμε σκοπό σήμερα το πρωί να συζητήσουμε μαζί σας για την αποδοχή αυτών των ειδών των επικοινωνιών.  Σε ανώτερα επίπεδα της συνειδητότητάς σας γίνεται όλο και περισσότερο κοινό για εσάς, που σκέφτεστε τον εαυτό σας ως εργάτες του φωτός,  να ανακαλύψετε ότι, με τον ένα ή τον άλλο τρόπο, μπορείτε να γίνετε ο παραλήπτης των σκέψεών μας.  Αυτή είναι μια θαυμάσια ευκαιρία που μας αρέσει τόσο πολύ όσο και εσάς.
               Υπάρχει, ωστόσο, μια τάση να είστε τόσο ενθουσιώδεις με αυτή την ανακάλυψη, με συνέπεια να ξεχνάτε ή αγνοείτε τα απλά βασικά θέματα της προσωπικής σας προστασίας.  Θα έλθει κάποια στιγμή στο εγγύς μέλλον, όταν αυτό δεν θα είναι ένα πρόβλημα, καθώς οι αρνητικές ενέργειες και τα όντα δεν θα υπάρχουν πλέον εκεί όπου θα ζείτε.  Δυστυχώς ωστόσο, αυτό δεν συμβαίνει ακόμα.
               Κάθε αξιόπιστος διδάσκαλος αυτών των μεθόδων, για να ξεκινήσετε αυτά τα είδη της επικοινωνίας, περιλαμβάνει πληροφορίες, προτρέποντας τους αρχάριους να καθαρίσουν τον εαυτό και το περιβάλλον τους.  Οι περισσότεροι από αυτούς τους διδασκάλους είναι αρκετά σοφοί ώστε να παροτρύνουν τους μαθητές τους να αρχίζουν πάντα κάθε συνεδρία, ή κάθε ημέρα, με την προσέγγιση όσο το δυνατόν υψηλοτέρου θεϊκού επιπέδου συνείδησης, προτού επιτρέψουν να πραγματοποιηθεί οποιαδήποτε επικοινωνία.
               Μπορούμε να σας πούμε ότι πάρα πολλοί αγνοούν είτε αυτές τις οδηγίες, ή δεν τις έχουν ακούσει ποτέ.  Έτσι δίνεται η ευκαιρία, με πολλούς τρόπους, μέχρι και σε άλλα όντα να επιτραπεί ο έλεγχος των πολύτιμων σωμάτων και μυαλών τους.  Καθώς όλο και λιγότερα από αυτά τα κατώτερα ή αρνητικά όντα συνεχίζουν να επιβιώνουν στις όλο και πιο υψηλές συχνότητες του περιβάλλοντός σας, γίνονται όλο και περισσότερο, θα μπορούσαμε να πούμε, απεγνωσμένα να διατηρηθούν.  Πολλοί αγαπημένοι θεραπευτές σας αντιμετωπίζουν σχεδόν καθημερινά αυτά τα είδη των προβλημάτων.
               Πρώτον, αγαπημένοι, αποβάλλετε το φόβο.  Δεν υπάρχουν καταστάσεις ή προβλήματα που δεν μπορούν να θεραπευθούν, καθαριστούν, αλλάξουν.  Αναζητήστε τη βοήθεια από αυτούς που ξέρουν τι να κάνουν.  Αλλά το ζήτημα αυτή την ημέρα είναι να σας παροτρύνουμε όσο είναι δυνατόν, στο πρώτο σημάδι ότι γίνεστε τηλεπαθητικοί, μάντεις, ή δέκτες της εσωτερικής σας φωνής (ψυχής) και αυτό θα συμβεί σύντομα για ένα μεγάλο αριθμό από εσάς, που αναζητείτε τις πληροφορίες οι οποίες θα σας προστατεύσουν από την αρνητικότητα και την επίδραση αυτών που δεν θέλετε να σας επηρεάσουν.
               Προς το παρόν, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι η μέθοδος που έχει μεγάλη αποτελεσματικότητα για σας να ξεκινήσετε, είναι ο διαλογισμός, ο οποίος σας πάει στη μεγαλύτερη πηγή που μπορείτε να φανταστείτε.  Μαθαίνετε πως μπορείτε να βρείτε το δρόμο σας για τα ακόμη υψηλότερα θεϊκά επίπεδα από τα δικά μας.  Πηγαίνετε στο Δημιουργό των Όλων.  Δεν έχει σημασία με τι όνομα καλείτε αυτό το Ον, αυτή την Ενέργεια.  Πηγή, Δημιουργός, Αλλάχ, Βούδας, όλα κάνουν καθώς και άλλα ονόματα επίσης.  Προσεγγίστε το επίπεδο της αγάπης και της συνείδησης που έχει δημιουργήσει όλα όσα υπάρχουν.  Και εκεί μάθετε να καθορίσετε με ποιον και γιατί θέλετε να επικοινωνήσετε.
               Δεν συμμετέχετε σε αίθουσα παιχνιδιών εδώ.  Η ψυχή σας μπορεί να συμμετέχει και αυτό είναι ένα σοβαρό θέμα.  Αλλά δεν θέλουμε να σας τρομάξουμε με αυτό.  Πρόκειται για ένα θαυμάσιο πράγμα και μεγάλο δώρο που σας δίνεται.  Αλλά ακριβώς σαν να ήταν ένα όχημα πολύ μεγάλης ισχύος, το οποίο είναι υποθέτουμε, κάποια προσοχή και υπευθυνότητα πρέπει να ληφθεί.
               Αν είστε μεταξύ εκείνων που αρχίζουν να αποδέχονται όλα αυτά μέσα τους, επιτρέψτε μας να σας συγχαρούμε και να πούμε ότι, ανυπομονούμε να συνεργαστούμε μαζί σας με κάθε δυνατό τρόπο.  Πλησιάζοντας αυτό με τον κατάλληλο τρόπο μπορεί να είναι τόσο διαφωτιστικό όσο και ευχάριστο.  Η χαρά και η αγάπη που σας περιμένει θα είναι, υποσχόμαστε, άξια κόπου.  Υπάρχουν πολλοί, πάρα πολλοί που ανυπομονούν να συνεργαστούν μαζί σας.
               Σας παρακαλούμε να μην αποθαρρύνεστε με τα λόγια μας, αλλά επίσης μην τα ξεχνάτε.  Περάστε αυτή τη μέρα με αγάπη και φως.  Θα μιλήσουμε πάλι.