Radio Player

ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ ΙΗΣΟΥ 20-02-2013

ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΚΑΤΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑΣ ΣΗΜΑΣΙΑΣ ΛΕΙΠΕΙ ΑΠΟ ΤΗ ΖΩΗ ΣΑΣ

               Ο ενθουσιασμός ανεβαίνει! Οι ενέργειες της θεϊκής Αγάπης που σας περιβάλλουν -όλη την ανθρωπότητα- συνεχίζουν να εντείνουν, καθώς όλο και περισσότεροι από εσάς παραδίδεστε στην Αγάπη και επιτρέπουν την απελευθέρωση από μέσα σας αυτών, που δεν είναι σε ευθυγράμμιση με Αυτή.  Η πρόοδος που κάνετε είναι καταπληκτική, ακόμα κι αν οι περισσότεροι από εσάς, προς το παρόν, δεν γνωρίζουν βασικά πόσο καλά το κάνετε.  Είναι στη συλλογική σας πρόθεση να απελευθερώσετε όλα αυτά που δεν είναι σωστά ευθυγραμμισμένα ή αρμονικά, η οποία είναι τόσο ισχυρά αποτελεσματική, επειδή όπως όλοι είστε ένα, είναι μάλλον σαν μια χιονόμπαλα που κατηφορίζει και γίνεται όλο και μεγαλύτερη και πιο γρήγορη.  Τίποτα δεν μπορεί να τη κρατήσει, είναι ασταμάτητη.
               Είστε σε καλό δρόμο και σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα για την μεγάλη αφύπνιση για την οποία έχετε όλοι λαχτάρα, τίποτα δεν μπορεί να το αποτρέψει να συμβεί! Τίποτα! Καθώς πλησιάζει η στιγμή, συνεχίστε να κρατάτε το Φως σας ψηλά, όπου λάμπει ως φάρος της θείας πρόθεσης, καθοδηγώντας τους άλλους στο δρόμο για την Πραγματικότητα.  Η Ατομική σας πρόθεση, ακόμα κι αν φαίνεται σε εσάς ότι κολυμπάτε μόνοι και απαρατήρητοι σ’ έναν ωκεανό από σκοτάδι, είναι ευθυγραμμισμένη συνεχώς και συνδέεται με το θεϊκό ενεργειακό πεδίο και με τα ενεργειακά πεδία όλων αυτών των εκατομμυρίων άλλων ατόμων, που κάνουν επίσης το δρόμο τους αποφασιστικά και καθοριστικά για την επιστροφή τους στις οικογένειές τους.
               Η τεράστια δύναμη εκείνων που διασυνδέονται και σχεδόν έχουν ενσωματωθεί πλήρως στα πεδία της ενέργειας είναι πραγματικά φοβερή, όπως θα δείτε όταν αφυπνίζεστε.  Δεν υπάρχει απολύτως τίποτα ατομικό, απομονωμένο, ή μόνο του.  Η μοναδικότητα της δημιουργίας σας έχει αγκαλιάσει όλους και σας μεταφέρει αδιάκοπα προς τα εμπρός.  Το γνωρίζετε αυτό, έτσι όταν έχετε αμφιβολία ή άγχος υπενθυμίστε στους εαυτούς σας ότι ποτέ δεν γίνεται να είστε μόνοι σας, ακόμη και για μια στιγμή.  Η θέληση του Πατέρα σας το εξασφαλίζει.
               Η Θέληση του Πατέρα σας είναι και δική σας, διότι είστε ένα μαζί Του, αιώνια.  Φαίνεται ακριβώς, καθώς αγωνίζεστε στην ενσαρκωμένη αυτή σας κατάσταση να βγάλετε νόημα από την ψευδαίσθηση, ότι έχετε ξεχωριστές ατομικές βουλήσεις, οι οποίες αν δεν είναι πραγματικά σε πόλεμο με τη δική Του, είναι σε σοβαρή διαφωνία.  Θα πρέπει να θυμάστε ότι οι σημερινές εμπειρίες της ζωής σας είναι απατηλές.  Ο Θεός είναι πλήρης, διότι όλη η δημιουργία είναι ένα και αχώριστη με Αυτόν, σε τέλεια και αιώνια αρμονία, αν και ιδιαίτερα, όταν πονάτε ή υποφέρετε, αυτό δεν φαίνεται πιθανό.  Έντονος πόνος εμφανίζεται πολύ πραγματικός όντως.  Η ψευδαίσθηση είναι μια έξυπνα πειστική, αλλά ανύπαρκτη κατασκευή, επειδή είστε ισχυρά δημιουργικά όντα που το έχετε επιθυμήσει συλλογικά αυτό.
               Αυτή δεν είναι πλέον η κατάσταση και αρχίζει να καταρρέει.  Το φως που κρατάτε εντείνεται και θα συνεχίσει να γίνεται αυτό, καθώς λοιπόν συμβαίνει, καίει και καταστρέφει τα θεμέλια που στηρίζουν και διατηρούν αυτή την ψευδαίσθηση.  Αυτή είναι η ρητή πρόθεσή σας.  Η ψευδαίσθηση έχει τελειώσει, επειδή συλλογικά δεν την επιθυμείτε  ή τη στηρίζετε και έχετε αφαιρέσει αυτή την υποστήριξη και τελικά θα διαλυθεί και εξαφανιστεί από το ορατό σας πεδίο.
               Ο Πατέρας σας, σας στηρίζει και εξασφαλίζει τη μόνιμη και αιώνια ύπαρξή σας, επειδή σας σκέφτεται με άπειρη αγάπη κάθε στιγμή και θα το κάνει πάντα, διότι είστε ένα με Αυτόν.  Σας έδωσε τεράστια δύναμη.  Τη χρησιμοποιήσατε για να κατασκευάσετε την ανύπαρκτη πραγματικότητά σας, την ψευδαίσθηση και με τον ίδιο τρόπο, κρατώντας την συνεχώς στο συλλογικό σας μυαλό την έχετε διατηρήσει.  Σταματώντας αυτή τη διατήρηση καταρρέει η υποστήριξή της και χωρίς αυτή τη συνεχή υποστήριξη, εξαφανίζεται.  Η αποσύνθεσή της που έρχεται εμφανίζεται σταδιακά, καθώς η συλλογική σας συνείδηση ​​επιτρέπει σκέψεις για να την αποδυναμώσει και μαραζώσει.
               Πρόκειται για μια εξωπραγματική ιδέα που δεν ήταν ποτέ σε ευθυγράμμιση με το θεϊκό πεδίο της δημιουργίας, όπως επίσης και οι τάσεις που δεν περιέχουν αγάπη, οι φιλοσοφίες και οι συμπεριφορές που την έχουν ενθαρρύνει, δεν μπορούν να υπάρχουν μέσα σε αυτό.  Έχετε συνειδητοποιήσει ότι ο Θεός και όλη η Δημιουργία Του είναι μια κατάσταση, μια πηγή, ένα πεδίο Αγάπης, στο οποίο τέλειες μελωδίες συγχωνεύονται αρμονικά όλες μαζί στη σφαιρική, στοργική αγκαλιά Του.  Αυτή είναι η αρχή της διαδικασίας της αφύπνισης που σας οδηγεί στην Οικογένειά σας.  Γνωρίζετε ότι κάτι τεράστιας σημασίας λείπει από τη ζωή σας.  Αυτό το στοιχείο που λείπει είναι η συνεχής εμπειρία του να είστε ένα με τον Πατέρα σας, αγαπημένοι, τιμημένοι, σεβαστοί, αξιότιμοι και αδιαχώριστοι από Αυτόν.  Και αυτό είναι στη πρόθεσή σας, να αποκαταστήσετε πλήρη επίγνωση αυτής της απείρως ευδαιμονικής κατάστασης.  Επειδή η θέλησή σας είναι σε τέλεια ευθυγράμμιση με τη δική Του, η επιτυχία σας είναι αναπόφευκτη.
               Ο αγαπημένος σας αδελφός,
               Ιησούς