Radio Player

ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΥ ΜΙΧΑΗΛ 17-02-2013

ΕΙΣΧΩΡΕΙΣΤΕ ΜΕΣΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΒΡΕΙΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΦΩΣ


               Κατανοούμε την απροθυμία κάποιων να αποδεχτούν πάλι αυτό το είδος επικοινωνίας.  Εκτιμούμε βαθιά επίσης εκείνους των οποίων «τα βήματα δεν έχουν πέσει στο κενό».  Για τους πρώτους, επιθυμούμε να επεκτείνουμε το ίδιο χέρι αγάπης που εκτείνουμε στους δεύτερους.  Όπως πάντα, σας ζητάμε μόνο να αξιολογήσετε με τις καρδιές σας την αξία του λόγου που λάβατε.  Αυτό ονομάζεται διάκριση και είναι το μόνο μέτρο που θα πρέπει να εφαρμόζετε.
               Ο στόχος μας δεν είναι να σας πείσουμε ή να σας δελεάσουμε, αλλά να προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή βοήθεια σε όσους έχουν αναλάβει τις πιο δύσκολες εργασίες.  Αυτή που ονομάζετε ανάληψη, δεν ήταν ποτέ εύκολη.  Ποτέ δεν υπήρξε κάτι το οποίο θα μπορούσε κανείς να περιμένει να ολοκληρωθεί σε μια διάρκεια ζωής (ενσάρκωση).  Και πουθενά και ποτέ δεν έχει γίνει έχοντας το φυσικό σας σώμα και συνεχίζοντας με αυτό αργότερα.
               Ακόμη και η πρόοδος που έχετε κάνει μαζί μέχρι στιγμής είναι αρκετά αξιοσημείωτη.  Εάν αισθάνεστε, ως άτομο, ότι είστε έτοιμοι να συνεχίσετε αυτό το καταπληκτικό ταξίδι, σας ζητάμε να αφήσετε τώρα όλα αυτά που ξέρετε ότι σας δεσμεύουν και σας κρατούν πίσω σε δράματα και χαμηλότερα συναισθήματα.  Προσεγγίστε με όλη σας την πρόθεση, την αποδοχή και τη χαρά αυτό που αντιλαμβάνεστε ως ανώτατο καλύτερο δυνατό εαυτό σας.  Υποστηρίζεστε για αυτό.
               Βυθίζεστε βαθιά τώρα σε αυτές τις ενέργειες της θεϊκής αγάπης, η οποία θα καταστήσει δυνατή την επιτυχία σας.  Όλα αυτά τα πράγματα που σας κρατούσαν πίσω για χιλιάδες χρόνια απομακρύνονται από την πορεία σας.  Δεν μπορούν να αντέξουν αυτές τις συχνότητες.  Συνειδητοποιήστε ωστόσο, ότι αυτό δεν θα γίνει για εσάς.  Οι προσπάθειες της ανακάλυψης του εαυτού σας και αυτό-κάθαρσης πρέπει να γίνουν.  Η ύπαρξη των άλλων, οι οποίοι σας προστατεύουν και σας προτρέπουν προς τα εμπρός, δεν είναι το θέμα πλέον.  Αλλά σας παρακαλώ κατανοήστε, ότι εναποθέτοντας όλες σας τις ελπίδες σε κάποιον ή κάτι που θα έρθει ξαφνικά με μαγικό τρόπο να σας σώσει, δεν είναι στο σχέδιο/πλάνο, όπως το αποκαλείτε.  Εσείς δημιουργήσατε το σχέδιο/πλάνο, αγαπητοί και έτσι είναι.
               Τώρα, αν τολμήσουμε να σας δώσουμε μια καλή είδηση, είναι ότι η πρόοδος που έχει σημειωθεί σε όλα τα μέτωπα συνεχίζει να επιταχύνεται.  Τα άτομα αφυπνίζονται  με όλο και πιο γρήγορο ρυθμό.  Η κατανόηση αυξάνεται.  Η αύξηση της συλλογικής αυτό-εκτίμησης είναι υπέροχη.  Η αποφασιστικότητα για να αλλάξετε τον κόσμο σας προς το καλύτερο αυξάνεται και δυναμώνει.  Οι αλλαγές έχουν αρχίσει να εμφανίζονται σε μέρη που ήταν αδύνατο να το σκεφτείτε μερικές εβδομάδες πριν.  Αλήθεια, αυτό είναι μόνο αναλαμπές μέχρι τώρα.  Αλλά το φως προχωρεί.
               Δεν θα κάνουμε υποσχέσεις.  Κατανοούμε πως σε αυτό το σημείο φαινόταν να γίνεται «κοιλιά» για πολλούς από εσάς.  Εμείς απλά θα πούμε ότι όλοι όσοι παρακολουθούν είναι χαρούμενοι και έχουν μείνει έκθαμβοι με το τι κάνετε.  Υπάρχει ακόμη αρκετός δρόμος, γι’ αυτό μη σταματήσετε να επαινέσετε τον εαυτό σας ακόμα.  Αλλά ούτε και να αποθαρρυνθείτε.  Είστε εδώ επειδή, από όλους εκείνους που επιθυμούσαν να αναλάβουν αυτό το έργο, ήσασταν η καλύτερη ελπίδα.  Εισχωρείστε μέσα σας και βρείτε αυτό το φως.  Διατηρήστε το και χρησιμοποιήστε το για όλα όπως αξίζει.  Θα σας φέρει σπίτι.
               Μέσα στην αγάπη και το φως, αγαπητοί φίλοι, καλή ημέρα.