Radio Player

ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ ΙΗΣΟΥ 17-02-2013

ΟΤΑΝ ΑΞΙΟΠΟΙΕΙΤΕ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΣΑΣ, ΠΡΟΧΩΡΕΙΤΕ 
ΣΕ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΕΥΘΥΓΡΑΜΜΙΣΗ ΜΕ ΤΟ ΠΕΔΙΟ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ

               Στο ανθρώπινο πνεύμα σας η θεϊκή σας σύνδεση κατοικεί μόνιμα και αμετακίνητα, διότι δημιουργηθήκατε ως θεϊκά όντα αιώνια, σε ένα με το Δημιουργό σας.  Το έχετε αγνοήσει αυτό κατά τη διάρκεια των αιώνων, λόγω των σοβαρών απαγορεύσεων και περιορισμών που το απατηλό σας περιβάλλον επιβάλλει.  Αλλά τώρα, με τις νέες και ισχυρές ενέργειες που σας περιβάλλουν όλους, έχετε μεγαλύτερη επίγνωση της θεϊκής σας σύνδεσης και ανοίγετε τις καρδιές σας για να λάβετε και να δεχθείτε την πνευματική καθοδήγηση της αγάπης, που είναι συνεχώς σε προσφορά.  Αυτή η αποδοχή είναι απαραίτητη για τη διαδικασία αφύπνισης που υποβάλλεστε, μια διαδικασία που θα φτάσει στο αναπόφευκτο αποτέλεσμά της, με όλους σας να αφυπνίζεστε στην αιώνια χαρά.
               Δημιουργηθήκατε στη χαρά, να απολαμβάνετε αυτή την κατάσταση αιώνια και τίποτα δεν μπορεί να σας αποτρέψει από την αφύπνιση σε αυτό, διότι είναι η φυσική σας  κατάσταση, η Πραγματικότητα, το Σπίτι σας.  Η αγάπη είναι η ενέργεια της δημιουργίας του Θεού και είναι χαρούμενη, ευτυχισμένη, συναρπαστική, εμπνέει και εξυψώνει…απείρως.  Κατά συνέπεια, η Ζωή, η πτυχή του θεϊκού πεδίου της Αγάπης του Θεού που επιτρέπει την πλήρη πνευματική συνείδηση, ικανοποιεί τη θεία δημιουργική παρόρμηση με τη συνεχή της επέκταση, διαμοιρασμό αδιακρίτως και άφθονα σε ένα διαρκώς εν εξελίξει εξερχόμενο περιβάλλον δημιουργικής ενέργειας, παρέχοντας έτσι και διατηρώντας έναν απεριόριστο «μπουφέ» ουράνιας αυτό-έκφρασης.
               Η Δημιουργία είναι αμετάβλητη κι όμως συνεχώς επεκτείνεται και καινοτομεί, επειδή ο Θεός θέλει να διασκεδάσει ο Ίδιος και τα παιδιά Του με μια άπειρη ποικιλία από νέες ιδέες και σχέδια, που θα προσθέσουν περαιτέρω αφθονία στο θεϊκό πεδίο της ενέργειας, στο οποίο ότι είναι αντιληπτό έχει αιώνια ύπαρξη.  Η πλήξη, η φθορά, ή ο θάνατος είναι ψευδαίσθηση εκεί που η νεότητα συνεχώς επιδιώκεται.  Στην Πραγματικότητα καμία αναζήτηση δεν είναι απαραίτητη.  Το όλο που έχει σχεδιαστεί και παρουσιαστεί στο παρόν, προσθέτει περαιτέρω στο άφθονο θαύμα και την ομορφιά που είναι η Δημιουργία.
               Όταν χρησιμοποιείτε χρόνο κατά τη διάρκεια της ημέρας, μόνοι για να εισχωρήσετε μέσα σας και να επικοινωνήσετε με το πνεύμα -τον ανώτερο εαυτό σας, το πεδίο της θεϊκής αγάπης- εστιάστε επιτρέποντας στις καρδιές σας να ανοίξουν σε αποδοχή, καθώς παραδίνεστε στην αγάπη που σας περιβάλλει.  Αν δεν μπορείτε να αισθανθείτε ή να νιώσετε τη ζεστασιά ή την αγκαλιά που σας τυλίγει, αυτό σημαίνει ότι δεν έχετε παραδοθεί εντελώς, ότι προσπαθείτε να επηρεάσετε ή να γίνετε φορτικοί στο Θείο, αντί να επιτρέψετε στο Θεϊκό να σας επηρεάσει.  Θα γνωρίζετε όταν είστε πραγματικά σε επαφή, διότι θα είστε συγκλονισμένοι από τη συνολική και άνευ όρων αποδοχή που θα βιώνετε…χωρίς να κρίνετε το κάθε είδος…μόνο πλήρης αποδοχή από εσάς, όπως είστε, στη στιγμή.
               Είναι στα δικά σας υψηλότερα ενδιαφέροντα να διαθέτετε χρόνο καθημερινά για εσωτερική αναζήτηση και δεν μπορώ να το τονίσω αυτό έντονα ή αρκετά συχνά.  Η ψευδαίσθηση είναι μια τεράστια σειρά από περισπασμούς, οτιδήποτε δεσμεύει την προσοχή σας για οποιοδήποτε λόγο, ή σας ενθαρρύνει γι’ αυτό, είναι μια απόσπαση της προσοχής! Αυτό σας οδηγεί να ξεχάσετε ότι είστε πνευματικά όντα που έχουν μια σωματική εμπειρία.  Τα σώματά σας χρειάζονται κάποια προσοχή για να τα κρατήσετε σε λειτουργία, αλλά βασικά μπορούν να διατηρούνται από μόνα τους, καθώς σας δίνουν σαφή μηνύματα όποτε χρειάζονται τροφή ή ανάπαυση.  Και όταν δεν λαμβάνετε αυτά τα σήματα, το εγωϊστικό μυαλό σας είναι σε λειτουργία, σχεδόν ασταμάτητα, καθώς αναζητά νέες και ενδιαφέρουσες ιστορίες να σας πει.
               Όταν διαθέτετε χρόνο, χαλαρώνοντας, καθώς οι σκέψεις σας ρέουν ελεύθερα, τα επίπεδα της ενέργειας σας προχωρούν σε μεγαλύτερη ευθυγράμμιση με το πεδίο της Αγάπης που σας περιβάλλει.  Ειρήνη «κατεβαίνει» επάνω σας, ανακουφίζοντας τυχόν δυσάρεστες τάσεις και οι οδηγοί σας μπορούν να επικοινωνήσουν εύκολα μαζί σας: είτε απευθείας/άμεσα -μπορείτε να αισθανθείτε ή να αντιληφθείτε την παρουσία τους- ή έμμεσα -μέσω της διαίσθησης σας ή εσωτερικής γνώσης.  Σε αυτές τις ειρηνικές στιγμές ζητήματα και προβλήματα που σας απασχολούν, γίνονται λιγότερο επείγων, λιγότερο παρεμβατικά και οι απαντήσεις που θα επέλθουν θα είναι σοφότερες και πιο κατάλληλες.  Διαθέτετε και αξιοποιείτε χρόνο τακτικά κατά τη διάρκεια της ημέρας και απολαύστε τη μείωση του άγχους και την αύξηση της ειρήνης που τότε βιώνετε.
               Ο αγαπημένος σας αδελφός,
               Ιησούς
ΠΗΓΗ :   http://johnsmallman2.wordpress.com/2013/02/17/when-you-take-time-out-you-move-into-greater-alignment-with-the-love-field/
ΚΑΝΑΛΙ ΕΠΑΦΗΣ :   John Smallman