Radio Player

ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΥ ΜΙΧΑΗΛ 15-02-2013

ΤΟ ΦΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΓΑΠΗ.  ΑΓΑΠΗ ΕΙΝΑΙ Ο ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΣ

               Ας πούμε κάποια πράγματα σχετικά με τη τρέχουσα κατάστασή σας, αγαπητοί φίλοι.  Ναι, υπάρχουν πάρα πολλά σπουδαία πράγματα που συμβαίνουν γύρω σας αυτές τις μέρες.  Ναι, κάποια ζημιά και τραυματισμός είναι βέβαιο ότι θα συμβούν.  Και ναι, ο τύπος και η τηλεόρασή σας είναι σίγουρο ότι θα παίξουν αυτά τα πράγματα για όλους που είναι σε θέση να ξεφύγουν απ’ αυτά.
               Εμείς δεν θα πούμε ότι ο καθένας θα πρέπει να αγνοήσει ή να αισθανθεί ευτυχής, για κάποιον που έχει πληγωθεί ή έχει καταστραφεί η περιουσία και τα μέσα βιοπορισμού του.  Φυσικά αισθάνεστε συμπόνια για όποιον έχει πάθει ζημιά με οποιονδήποτε τρόπο.  Αλλά διατηρήστε την εσωτερική ηρεμία και αποφασιστικότητά σας αγαπητοί και συνειδητοποιήστε, ότι αυτό που βλέπετε είναι μικρότερο σε μέγεθος απ’ ότι σας είπαν να φοβάστε και ακόμη, πολύ λιγότερο απ’ ότι σας το έχουν παρουσιάσει.
               Χρησιμοποιείται για να σας κρατήσει στο φόβο και να αυξήσει το μέγεθος του ακροατηρίου.  Λοιπόν, τουλάχιστον αυτό το τελευταίο μέρος δεν φαίνεται να λειτουργεί, έτσι δεν είναι; Αργά ή γρήγορα κάποιος θα συνειδητοποιήσει ότι μια μικρή αλήθεια και ειλικρινής αναφορά θα κάνουν θαύματα στον τομέα αυτό.
               Εν τω μεταξύ, όπως κοιτάτε γύρω σας, θα δείτε ότι ο πλανήτης σας κάνει πράγματι τις αλλαγές που αυτός κρίνει αναγκαίες, αλλά επίσης κάνει το καλύτερο για να αποφεύγονται μεγάλες ζημιές στα παιδιά του.  Υπάρχουν πολλοί σεισμοί.  Υπάρχουν πολλά περισσότερα ενεργά ηφαίστεια.  Αλλά δεν βλέπετε αναφορές για τεράστιες απώλειες ζωών.  Υπάρχουν τεράστιες πιέσεις που πρέπει να απελευθερωθούν.  Και απελευθερώνονται.  Σας συνιστούμε στις προσευχές και τις προθέσεις σας να βοηθάτε την αγαπημένη μητέρα σας να το κάνει αυτό με τον πιο ακίνδυνο τρόπο.  Και συνεχίστε να φέρνετε όσο περισσότερο φως μπορείτε, με τον τρόπο που γνωρίζετε.  Εμείς πιέζουμε/ωθούμε και εσείς έλκετε.  Μπορεί να υπάρξει καμία περαιτέρω αμφιβολία, μετά τις τελευταίες ημέρες, ότι αυτό έχει πράγματι το αποτέλεσμα/επίδραση του; Αρκετά ειπώθηκαν.
               Ποτέ δεν θα πείσετε κανένα κλειστό μυαλό, αλλά για εκείνους που κατανοούν, αυτά είναι πράγματι βαρυσήμαντα.  Δεν υπάρχει καμία ανάγκη να κάνετε τίποτα από το να υποστηρίζετε τώρα.  Εκείνοι που το κάνουν χρειάζονται την υποστήριξή σας.  Αλλά αποφύγετε την άμεση δοσοληψία.  Φανταστείτε το χάος, αν όλοι πάρουμε διαφορετικές κατευθύνσεις.  Απλά, φέρτε τους στο φως.
               Το φως είναι αγάπη.  Αγάπη είναι ο Δημιουργός.  Ξέρει πού να πάει και τι να κάνει.  Φυσικά, εάν είστε σε ώθηση να κάνετε κάτι, τότε παρακαλούμε να μην κάθεστε εκεί και σκέφτεστε, «Λοιπόν, μας είπε ο Μιχαήλ απλά να τους φέρουμε στο φως».  Όχι, κάντε ότι είναι για σας να κάνετε σήμερα, ακριβώς όπως σας έχουμε πει πριν, αλλά επίσης συνειδητοποιήστε, ότι σίγουρα δεν είναι αμέλεια αν αυτό που βλέπετε να κάνετε είναι να υποστηρίξετε άλλους μέσα στις καρδιές σας.  Ο ένας δεν είναι λιγότερος από τον άλλον.
               Και βλέπουμε να μοιράζεστε τώρα τις εσωτερικές αλλαγές σας.  Πόσο υπέροχο και πόσο χρήσιμο για τους γύρω σας.  Βλέπουμε να το απολαμβάνετε και να διασκεδάζετε.  Αφήστε τους εαυτούς σας και παίξτε.  Είστε παιδιά πάλι.  Θα προοδεύσετε πολύ πιο γρήγορα με αυτό τον τρόπο.
               Αρκετά για τώρα.  Θα μιλήσουμε περισσότερο αργότερα. Καλή ημέρα.
ΠΗΓΗ :   http://oraclesandhealers.wordpress.com/2013/02/15/the-light-is-love-love-is-the-creator-channeled-by-ron-head/
ΚΑΝΑΛΙ ΕΠΑΦΗΣ :   Ron Head