Radio Player

ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ ΙΗΣΟΥ 15-02-2013

ΤΟ ΕΡΓΟ ΠΟΥ ΤΟΣΟ ΠΡΟΘΥΜΑ ΕΠΙΛΕΞΑΤΕ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΕΤΕ
ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΔΥΣΚΟΛΟ

               Καθώς οι θείες ενέργειες που περιβάλλουν τη Γη και όλους τους κατοίκους της συνεχίζουν να εντείνουν, είναι σημαντικό ότι εσείς, οι φορείς του Φωτός και οδοδείκτες, να περνάτε το χρόνο -όσο μπορείτε να διαθέσετε, ή όσο η διαίσθησή σας λέει ότι είναι κατάλληλο για τις περιστάσεις σας- σε προσευχή, διαλογισμό, περισυλλογή, ή επίγνωση της συνειδητότητας με χαλάρωση.  Κάνοντας αυτό, το οποίο είναι ένας από τους κύριους λόγους για τους οποίους ενσαρκωθήκατε σε αυτό το σημείο το πλανητικό της Γαίας και της πνευματικής εξέλιξης της ανθρωπότητας, βοηθά στη προώθηση της ένταξης και ευθυγράμμισης των δικών σας ενεργειών με τις θεϊκές.  Έχοντας αυτές συγχωνευμένες και ενσωματωμένες είναι μια από τις πιο σημαντικές πτυχές της διαδικασίας αφύπνισης που υποβάλλεται σε όλα.
               Η ζωή είναι ενέργεια και καθώς τα ενεργειακά σας πεδία ευθυγραμμίζονται και  ενσωματώνονται με τα θεϊκά, η ζωή γίνεται πιο σταθερή, πιο αξιόπιστη και οι ασθένειες και η γήρανση παύουν να είναι ένα πρόβλημα για την ανθρωπότητα.  Οι άνθρωποι θα έχουν την επιλογή να ζήσουν πολλά χρόνια, με υγεία και ικανοποίηση στη ζωή τους, θα αφήσουν τα σώματά τους μόνο όταν αποφασίσουν να μετακινηθούν από τη σωματικότητα (υλική υπόσταση) πίσω στη κανονική τους κατάσταση καθαρής ενέργειας.
               Η ενέργεια είναι αιώνια.  Δεν μπορεί να καταστραφεί, αν και η μορφή της μπορεί και κάνει την αλλαγή.  Όταν τα ενεργειακά σας πεδία είναι σε ευθυγράμμιση με το θείο, θα έχετε την ελευθερία να «κινηθείτε» άμεσα οπουδήποτε χωρίς μηχανικές συσκευές μεταφοράς.  Και, φυσικά, τα σώματά σας είναι κατά κάποιο τρόπο μηχανικά.  Αλλά με τις ενέργειές σας σε ευθυγράμμιση με το θεϊκό πεδίο, θα είναι σε θέση να ρέουν όπως κάνει και η ενέργεια, ή να κινούνται μηχανικά ανάλογα με την κατάσταση και πρόθεσή σας.
               Οι επιστήμες σας γνωρίζουν μόνο επιφανειακά το τι είναι δυνατόν ενεργειακά και με τη Νέα Εποχή τώρα σταθερά και αμετάκλητα καθορίστηκε, μεγάλη πρόοδος έχει αρχίσει να δημιουργείται καθώς διαισθητικές έννοιες και ιδέες αρχίζουν να «γεννούνται» στο μυαλό των ατόμων που είναι σε καλύτερη θέση για να τις αναπτύξουν.  Δεν έχετε ιδέα τι θα γίνει σύντομα όχι μόνο δυνατόν, αλλά φυσιολογικό!
               Ο Θεός σας δημιούργησε από Αγάπη, όπως η Αγάπη, η οποία είναι η πιο καθαρή και ευέλικτη μορφή ενέργειας και καθώς βυθίζεστε όλο και βαθύτερα στο απατηλό περιβάλλον σας, χάσατε τη γνώση σας για την ενέργεια και την ικανότητά σας να τη χρησιμοποιείτε, εκτός από την απλούστερη μορφή της.  Είστε σε αληθινή, αγνή, τέλεια ενέργεια, καθώς είναι όλα αισθανόμενη ζωή, αλλά στο παρόν δεν είστε σε θέση να έχετε πρόσβαση σε αυτή την κατάσταση.
               Οι μη αγαπητές συμπεριφορές και στάσεις που έχετε αναπτύξει κατά τη διάρκεια των αιώνων -ενώ αρχικά προκαλούσαν μόνο πολύ μικρές ανισορροπίες με το πεδίο της θεϊκής αγάπης- ενισχύθηκαν καθώς οι αιώνες πέρασαν και έχασαν την ευθυγράμμισή τους όλο και περισσότερο, όχι μόνο με το πεδίο του Πατέρα σας της αγνής Αγάπης, αλλά και με ενός άλλου επίσης.  Για να επιστρέψετε στη φυσική σας κατάσταση της τέλειας ευθυγράμμισης με το δικό Του, αυτές οι αποκλίσεις πρέπει να εξαλειφθούν πλήρως και αυτό γίνεται μέσα από προσευχή, διαλογισμό, περισυλλογή και επίγνωση της συνειδητότητας με χαλάρωση, ότι εσείς φέρνετε τους εαυτούς σας πίσω σε εκείνη την κατάσταση της ευθυγράμμισης.
               Και όταν χρησιμοποιείτε αυτές τις ειρηνικές καταστάσεις με πρόθεση αγάπης, δεν θα διορθώσετε μόνο τις δικές σας ανισορροπίες, αλλά βοηθάτε επίσης την ανθρωπότητα στο σύνολό της για να μετακινηθεί πίσω σε ευθυγράμμιση.  Έχετε εισαχθεί στη σωματικότητα (υλική υπόσταση) για να το κάνετε αυτό και είστε εξαιρετικά κατάλληλοι για την εργασία που έχετε αναλάβει, διότι ποτέ δεν χάσατε εντελώς την αίσθησή σας, την επίγνωση της αληθινής θεϊκής σας φύσης.  Ναι, τα χρόνια της ανάπτυξης σας επέβαλαν εμπόδια στην επίγνωσή σας, καθώς έχετε μάθει να εντάσσεστε στο πολιτιστικό περιβάλλον μέσα στο οποίο ενσαρκωθήκατε, αλλά πάντα διατηρήσατε μια αίσθηση, μια διαισθητική κατανόηση της θεϊκής σας ουσίας, η οποία είναι απολύτως απαραίτητη εάν πρόκειται να ολοκληρώσετε το ιερό έργο σας.  Ήταν επίσης απαραίτητο να υποβληθείτε όσο το δυνατόν πληρέστερα στη πολιτισμική ένταξη, μέσω της οποίας όλοι οι άνθρωποι περνούν καθώς μεγαλώνουν και αναπτύσσονται, έτσι ώστε να μπορείτε να κατανοήσετε πλήρως αυτά που έπρεπε να ξεπεράσετε ή απορρίψετε για να ξυπνήσετε.
               Πραγματικά, το έργο που τόσο πρόθυμα επιλέξατε να αναλάβετε ήταν ένα πολύ δύσκολο και το πετυχαίνετε με ισχυρότητα.  Αν και δεν είναι ακόμη πλήρως ορατό, αυτό που επιτυγχάνετε με την ανάπτυξη των πνευματικών σας ενεργειών είναι αρκετά θαυμάσιο και οι ενδείξεις για το τι πετυχαίνετε είναι, επιτέλους, να φτάσουν σε μέγιστο επίπεδο στα μέσα ενημέρωσης.  Είστε, αν και μόνο «ελαφρώς» το γνωρίζετε, οι περισσότερο τιμημένοι καθώς εργάζεστε αδιάκοπα για να φέρετε την ανθρωπότητα στο σπίτι της.  Οι εορτασμοί κατά την άφιξή σας θα είναι εκπληκτικοί.
               Ο αγαπημένος σας αδελφός,
               Ιησούς