Radio Player

ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ ΙΗΣΟΥ 10-02-2013


Η ΕΠΙΣΤΗΜΗ ΣΑΣ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΙ ΗΔΗ ΟΤΙ Ο ΧΡΟΝΟΣ
ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΗ ΕΝΝΟΙΑ
 Ο χρόνος είναι ένα εμπόδιο για την ικανότητά σας να κατανοήσετε τις πνευματικές σφαίρες, επειδή είναι πρακτικά αδύνατο για σας να μην το κάνετε ένα μέρος των σχεδίων ή ιδεών που αναπτύσσετε.  Είναι σαν να μπορούσατε να πάτε κατευθείαν από τη θέση Α στη Β, αλλά αντί αυτού επιλέξατε να πάτε μέσω όλων των άλλων γραμμάτων της αλφαβήτου, πιθανώς πολλές φορές περισσότερο από μία.  Από το Α στο Β πας στιγμιαία· η άλλη διαδρομή παίρνει χρόνο, μπορεί να φαίνεται ατελείωτη και είναι εντελώς περιττή.
Κι αυτό είναι δύσκολο για σας να το κατανοήσετε, επειδή μετράτε το χώρο -απόσταση ανάμεσα στους κόσμους- μέσω του περάσματος του χρόνου (έτη φωτός), το οποίο οδηγεί στο λογικό συμπέρασμα ότι δεν μπορείτε πραγματικά να περιμένετε, ακόμη και με τη πιο ανεπτυγμένη τεχνολογία, να προχωρήσετε πέρα ​​από το τοπικό ηλιακό σας σύστημα.  Έχετε ορίσει τον εαυτό σας βασικά να πιστεύετε ότι είστε περιεχόμενο αυτού, όταν πραγματικά δεν είστε.  Είναι σε μεγάλο βαθμό θέμα αντίληψης ή πεποιθήσεων.  Αλλάξτε τις πεποιθήσεις σας ή απελευθερώστε τες εντελώς και οι δυνατότητες αυξάνουν εκθετικά.  Μεγάλο τμήμα από τη νεότατη τεχνολογία των επικοινωνιών σας έχει αναπτυχθεί από νέους ανθρώπους, που αρνήθηκαν να αποδεχθούν όρια σχετικά με το τι πιστεύεται ότι είναι δυνατό -και ο αριθμός τους αυξάνεται-, έτσι λοιπόν αναμένετε περαιτέρω μεγάλες προόδους σε όλες τις τεχνολογίες σας.
Η Επιστήμη σας αναγνωρίζει ήδη ότι ο χρόνος είναι μια φανταστική έννοια, η οποία είναι χρήσιμη, αλλά πολύ περιοριστική.  Παρ' όλα αυτά, στη καθημερινή ζωή σας το χρησιμοποιήτε συνεχώς για τον προγραμματισμό σκοπών όλων των ειδών (αρχίζοντας την ημέρα σας, συναντήσεων, υπηρεσίες μεταφορών), έτσι ώστε η διαχείριση του χρόνου είναι μια φαινομενικά ουσιαστική ικανότητα, που ο καθένας θα πρέπει να μάθει και να χρησιμοποιεί αποτελεσματικά αν είναι να πετύχει στη ζωή.  Αλλά η ζωή είναι αιώνια και εξ’ ορισμού δεν μπορεί να αποτύχει! Η επιτυχία της είναι εγγυημένη θεϊκά.
Σε προηγούμενες εποχές, πριν αρχίσετε να μετράτε με τέτοια ακρίβεια το χρόνο, συνέβησαν επαφές όταν οι άνθρωποι συγκεντρώθηκαν αυθόρμητα σε τόπους «συναντήσεων».  Τώρα, με τον καθένα να σπεύδει με «τρέλα» γι’ αυτό, απλά δεν θα λειτουργούσε κι έτσι έχετε γίνει δούλοι σε μια φανταστική, μετρήσιμη έννοια που μπορεί να είναι χρήσιμη, αλλά ως επί το πλείστον μόνο σας προκαλεί τεράστια ποσά άγχους, καθώς βιάζεστε να τηρήσετε τις προθεσμίες και πασχίζετε να βρείτε χρόνο στο μεταξύ για τις πραγματικά σημαντικές σχέσεις στις οποίες εμπλέκεστε.
Όσοι από εσάς που έχουν συνειδητά καταφέρει να δημιουργήσουν μια πιο χαλαρή σχέση με το ρολόι, είναι πολύ πιο ευτυχισμένοι και ως εκ τούτου περισσότερο σε θέση να απολαμβάνουν τις στιγμές όπου η ζωή εμφανίζεται, μυρίζοντας ένα τριαντάφυλλο, βλέποντας ένα ηλιοβασίλεμα, απολαμβάνοντας το γέλιο των παιδιών.  Ο χρόνος είναι μια εφεύρεση που έχετε κατασκευάσει και πώς να τον χρησιμοποιήσετε ή αν τον χρησιμοποιήσετε, είναι μια επιλογή που κάνετε κάθε στιγμή, ακόμα κι αν πιθανόν να το αγνοείτε.  Όσοι από εσάς πιστεύετε ότι δεν έχετε αρκετό χρόνο για να κάνετε ότι θέλετε, ή πιστεύετε ότι πρέπει να κάνετε, μπορείτε να αλλάξετε αυτή την πεποίθηση.  Όταν γίνει αυτό είναι πολύ αγχολυτικό.  Όσοι από εσάς πιστεύετε ότι δεν μπορείτε, επειδή η εργασία σας απαιτεί αυτή την πεποίθηση, μπορείτε να βρείτε άλλη εργασία, ή αν σας αρέσει η εργασία αυτή, αλλάξτε την πεποίθησή σας και δείτε τι θα συμβεί.  Πιθανώς θα διαπιστώσετε ότι η έλλειψη χρόνου ήταν μια τέτοια ανησυχία που διαλύεται αργά.
Στις πνευματικές σφαίρες, όπου έχετε την αιώνια ύπαρξή σας, ο χρόνος δεν υφίσταται, δεν υπάρχει καμία ανάγκη γι' αυτό.  Οτιδήποτε και το κάθε τι συμβαίνει από τη στιγμή που είναι επιθυμητό και στη σκέψη, σε υλοποίηση αμέσως.  Αυτό είναι το πώς λειτουργεί η Πραγματικότητα και ήρθε η ώρα για την ανθρωπότητα να ξυπνήσει και να επαναλάβει το ρόλο της στις συνεχιζόμενες δημιουργικές επιχειρήσεις που αγκαλιάζει η Πραγματικότητα.  Θα το βρείτε απείρως πιο ικανοποιητικό από το να αντιμετωπίσετε το άγχος και την πίεση της ζωής, υποδουλωμένοι από το χρόνο στην ψευδαίσθηση.  Τίποτα τόσο περίπλοκο, περιοριστικό και απαιτητικό μπορούσε να είναι οτιδήποτε, αλλά απατηλό!
Δημιουργηθήκατε ως πάρα πολύ ισχυρά και φωτισμένα όντα απευθείας από το θεϊκό τομέα της Αγάπης, στον οποίο υπάρχουν όλα.  Επιλέξατε να ζήσετε μια πλασματική πραγματικότητα που, όπως οι αιώνες πέρασαν, σας έχει φέρει αυξανόμενο πόνο και βάσανα.  Είναι καιρός να την αφήσετε να διαλυθεί, καταρρεύσει και εξαφανιστεί, έτσι ώστε να μπορέσετε να βιώσετε για μια ακόμη φορά τη συνολική Αγάπη και επίγνωση, η οποία είναι η φυσική κατάσταση της ύπαρξής σας.
Ο διαχωρισμός που έχετε φαινομενικά βιώσει και υπομείνει κατά την απατηλή πραγματικότητα που χτίσατε για να «παίξετε» δεν είναι δικός σας.  Εάν έχετε πραγματικά το χρόνο για να παρατηρήσετε την ψευδαίσθηση, θα δείτε ότι είναι χωρισμένη σε πολλά περιοριστικά και αποκλειστικά μέρη που ανταγωνίζονται μεταξύ τους για τις ανάγκες της ζωής.  Στην Πραγματικότητα κάθε τι απαραίτητο για τη ζωή είναι συνεχώς και άφθονο,  χωρίς άγχος ή αγώνα.  Είναι δικό σας, το Σπίτι σας, το περιβάλλον που είναι πάντα πλήρως ενήμερο από εσάς, ανταποκρίνεται στην αγάπη σας και σας ενθαρρύνει να είστε ο εαυτός σας, όπως εσείς ενθαρρύνετε αυτό.  Αυτό είναι το πώς συμβιώνετε αρμονικά και συνεργατικά στο παρόν ο ένας για τον άλλον, στο συνεχές τραγούδι ή συμφωνία της Δημιουργίας, το οποίο είναι μια συνεχής χαρά από μόνο του.
Ο αγαπημένος σας αδελφός,
Ιησούς
ΠΗΓΗ :   http://johnsmallman2.wordpress.com/2013/02/10/your-science-already-acknowledges-that-time-is-an-imaginary-concept/
ΚΑΝΑΛΙ ΕΠΑΦΗΣ :   John Smallman