Radio Player

ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ ΙΗΣΟΥ 01-02-2013


ΕΙΣΤΕ ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΕ ΕΝΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΟΡΙΟ

Εσείς, όλη η ανθρωπότητα, είστε πολύ κοντά σε ένα σημαντικό όριο και όταν το διασχίζετε, καθώς θα το έχετε κάνει οι περισσότεροι σίγουρα, μια απότομη εντατικοποίηση των θείων ενεργειών που περιβάλλει τον καθένα από εσάς, καθώς φυσικά και τον ίδιο τον πλανήτη, θα συμβεί.  Πρόκειται για το επόμενο βήμα στο σχέδιο του Θεού για την αφύπνιση σας, το οποίο θα σας  αναζωογονήσει και εμπνεύσει.  Ήσασταν πολύ απασχολημένοι αυτές τις τελευταίες εβδομάδες απελευθερώνοντας μνημειώδη ποσά «πραγμάτων» ψυχολογικών, συναισθηματικών, ψυχικών, πολιτιστικών και καρμικών, που εμπόδιζαν τη πρόοδό σας και έχετε εκκαθαρίσει τα συντρίμμια ή υπολείμματα,  από αυτό που σας δυσκόλευε στο να έχετε πρόσβαση, είτε στη θεϊκή φλόγα μέσα σας, είτε στη διαισθητική καθοδήγηση για την οποία έχετε ζητήσει τόσο αποφασιστικά.
Έχει γίνει σκληρή δουλειά για σας σε εσωτερικά επίπεδα, η οποία είναι η αιτία που τόσοι πολλοί από εσάς έχετε νιώσει τόσο κουρασμένοι, αλλά σας διαβεβαιώνω ότι θα αποδειχθεί, ότι άξιζε την ανησυχία, το άγχος και τη δυσφορία και που έχετε βιώσει.  Μεγάλο μέρος αυτών των «πραγμάτων» ήταν πνευματικό έργο ενέργειας, που είχατε συμφωνήσει να πραγματοποιήσετε, προκειμένου να βοηθήσετε άλλους, οι οποίοι ήταν οι ίδιοι φρικτά υπερφορτωμένοι.  Όλα συνδέονται, όλα είναι ένα, έτσι και αυτό το είδος της συνεταιριστικής επιχείρησης είναι απολύτως κατάλληλο.  Οι γήινες εμπειρίες σας έχουν συχνά υπερβολική έμφαση ατομικής ευθύνης, μια φαινομενικά ουσιαστική πτυχή της επίλυσης προβλημάτων στη τρισδιάστατη πραγματικότητά σας, όπου ήταν κάπως αποτελεσματική στη μείωση της ατιμίας και της διαφθοράς, αλλά ως πνευματικά όντα έρχεστε φυσικά μαζί στην αγάπη και συμπόνια για την επίλυση ζητημάτων που θα μπορούσε να είναι διχαστικά και αυτό είναι που έχετε κάνει, αλλά ως επί το πλείστον σε ένα επίπεδο που είναι πολύ κάτω από τη τρισδιάστατη συνειδητή επίγνωση σας.
Το πεδίο της θείας αγάπης που σας περιβάλλει όλους, σας καθοδηγεί σίγουρα και αξιόπιστα προς την αναπόφευκτη αφύπνιση σας.  Ναι, οι οδηγοί σας, σας το υπενθυμίζουν συνεχώς αυτό, αλλά είναι αναγκαίο εσείς οι ίδιοι να κρατηθείτε εστιασμένοι σε αυτό το υπέροχο γεγονός που πλησιάζει γρήγορα, επειδή πρόκειται να είναι η πιο όμορφη εμφάνιση, πλήρως και τελικά απορροφήσει και ενσωματώσει όλους σας στην αγαπημένη αγκαλιά του Πατέρα σας.
Κάθε φορά που σας αποσπούν τη προσοχή γεγονότα ή καταστάσεις εξελισσόμενες σε κοσμικές σχέσεις, προσωπικά, κοινωνικά, θρησκευτικά, πολιτικά, ή φαινομενικά μεγάλης διεθνής σημασίας, επιστρέψετε τη προσοχή σας στο να είστε τα πνευματικά όντα αγάπης, συμπόνοιας, συγχώρεσης και αποδοχής που είστε.  Μην αφήνετε τις αποσπάσεις της προσοχής και τις διαταραχές που μπορεί να συμβαίνουν γύρω σας να σας αποτρέψουν, για περισσότερο από μια στιγμή, από την εστίαση της προσοχής πλήρως στο έργο σας, το οποίο όπως γνωρίζετε πολύ καλά, είναι να βοηθήσετε ολοκληρωτικά και με ενθουσιασμό αυτή τη θαυμαστή και θεία διαδικασία αφύπνισης.
Κάνατε όλοι μια πολύ συγκεκριμένη και συνειδητή επιλογή να ενσαρκωθείτε στη Γη σε αυτό το σημείο της πνευματικής εξέλιξής της.  Κανείς δεν είναι πάνω στη Γη κατά λάθος ή από σύμπτωση. Είστε όλοι εδώ με ένα θεϊκό σκοπό, πλήρως υποστηριζόμενοι από το Πατέρα σας και αυτός ο στόχος θα επιτευχθεί, επειδή είναι το θέλημα του Θεού και το δικό σας και Αυτός δε θα μπορεί να αμφισβητηθεί.  Είστε έτοιμοι να έχετε πλήρη επίγνωση του γεγονότος ότι είστε φωτισμένα πνευματικά όντα, όντα δύναμης και μεγαλείου ακριβώς όπως ο Πατέρας σας δημιούργησε, ακόμα κι αν αυτή η θεϊκή κατάσταση σήμερα συγκαλύπτεται, κρύβεται και ως εκ τούτου συγχέεται στα ανθρώπινα σώματά σας.
Γνωρίζοντας αυτό, όπως κάνετε σίγουρα οι περισσότεροι βαθιά μέσα σας, η συνέχεια της αποστολής σας είναι να υπενθυμίζετε συνεχώς στον εαυτό σας το σκοπό σας.  Οι περισπασμοί που συμβαίνουν γύρω σας, τις περισσότερες φορές είναι πολύ δελεαστικοί στο να φαίνεται ότι απαιτούν τη συνεχή προσοχή σας.  Αυτή δεν είναι η περίπτωση.  Μπορείτε να γνωρίζετε το πόνο, τη ταλαιπωρία, τη διαφθορά, την ατιμία και τη γενική σύγχυση, χωρίς να εστιάζετε τη προσοχή σας εκεί και να παρασυρθείτε παίρνοντας θέση, ή ακόμα και τα όπλα, σωματικά ή ψυχολογικά για την υποστήριξη εκείνων που θεωρείτε ως «σωστούς».  Πράττοντας αυτό εξυπηρετεί μόνο να στηρίξει τη ψευδαίσθηση και ότι είστε στη Γη για να βοηθήσετε στη διάλυσή του.  Και ο καλύτερος τρόπος για να επιτευχθεί αυτός ο στόχος, είναι με το να αρνηθείτε να συνεργαστείτε με τα προφανή δίκαια και άδικα, τα οποία φαίνονται συνεχώς να σας βομβαρδίζουν απαιτώντας τη προσοχή και την υποστήριξή σας.
Έχετε άφθονη βοήθεια από τις πνευματικές διαστάσεις, το αληθινό σας σπίτι και όσο περισσότερο εστιάζετε τη προσοχή σας εκεί, καθώς ζητάτε για να λάβετε, τόσο πιο γρήγορα η ψευδαίσθηση θα διαλυθεί.  Είναι πραγματικά τα λοίσθια και το πιο ευγενικό και γενναιόδωρο πράγμα που μπορείτε να κάνετε είναι, να επιτρέψετε στη διάλυση να συμβεί, αρνώντας να την υποστηρίξετε, εμπλακείτε χωρίς να υπάρχει ανάγκη ή με τη προσφορά συναισθηματικά δυνατών εγωϊστικών αποφάσεων σχετικά με τα δίκαια και άδικα του κάθε δεδομένου γεγονότος ή κατάστασης, μεγάλης ή μικρής, προσωπικής ή διεθνής.  Η Σύγκρουση οδηγεί μόνο σε σύγκρουση, όσο δίκαιες και συμπονετικές οι προθέσεις των εμπλεκομένων μπορεί να είναι.
Η αγάπη θεραπεύει, επιλύει, αγκαλιάζει και δημιουργεί πραγματικά.
Ο αγαπημένος αδελφός σας,
Ιησούς

ΠΗΓΗ :   http://johnsmallman2.wordpress.com/2013/02/01/your-are-very-close-to-an-important-boundary/
ΚΑΝΑΛΙ ΕΠΑΦΗΣ :   John Smallman