Radio Player

ΜΗΝΥΜΑ ΑΠΟ ΤΗ «ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ» ΓΙΑ ΤΙΣ 21/12/2012


Προς αυτούς που νομίζουν ότι τίποτα δε συνέβη στις 21/12/2012
(μέσω του Will Berlingnoff 26/12/2012)

          Για ότι έχει σημασία, σε όσους ενδιαφέρονται, η «Συμπαντική Συνείδηση» ρίχνει φως στο τι πραγματικά συνέβη κατά τη διάρκεια της κορύφωσης της Ανάληψης και συγκεκριμένα, γι' αυτούς που πιστεύουν ότι δεν έγινε τίποτα.
          Φαντάζομαι ότι κάποιοι θα ήταν σκεπτικοί σε αυτές τις ιδέες -και αυτό είναι αποδεκτό- καθώς η Συμπαντική Συνείδηση και αυτή η διαδικτυακή τοποθεσία δε προτίθενται να προωθήσουν μια λαϊκίστικη στάση με οποιοδήποτε τρόπο ή μορφή. Το παρακάτω μήνυμα απλά προσφέρεται ως η πιο περιεκτική και προηγμένη εξήγηση του τι πραγματικά έχει συμβεί για πολλούς κατά τη περίοδο της Ανάληψης που μόλις κορυφώθηκε.
          Ελπίζουμε αυτό το μήνυμα να δώσει μια λύση σε άτομα που σήμερα αισθάνονται απογοήτευση ή ματαίωση ελπίδων διαφόρων βαθμών σχετικά με ότι συνέβη τη περασμένη εβδομάδα. Είναι ένα μήνυμα ενδυνάμωσης, εξύψωσης και ενημέρωσης και προσφέρει σοβαρή εμβάθυνση σε ένα πολύπλοκο πολυδιάστατο γεγονός που μόλις έλαβε χώρα. Η εμπειρία και η διαίσθηση μου, μου λένε ότι αυτό το συμβάν με κανένα τρόπο δεν έχει τελειώσει και ακόμη περισσότερο ούτε καν αρχίσαμε να βλέπουμε τις αληθινές επιδράσεις του στο φυσικό επίπεδο.
          Το 2013 θα είναι ένα απίστευτο, επεισοδιακό έτος και όσοι είναι έτοιμοι για υψηλότερα επίπεδα συνειδητότητας και πνευματικής εξέλιξης θα έχουν μια μεγάλη ώθηση.

Κοσμική Συνείδηση

          «Αυτή η Συνείδηση» καλωσορίζει τον ένα και όλους σ’ αυτό το γενναίο νέο κόσμο, το κόσμο που αποτελεί τώρα τη πραγματικότητα της εμπειρίας τους. Έχουν γίνει πολλές αλλαγές σε ενέργειες, πολλά γεγονότα συνέβησαν: αναταραχή, σύγχυση, πολλοί ίσως να μη τα θυμούνται ήδη, γιατί η νέα τους πραγματικότητα θα είναι η ίδια τους πραγματικότητα που βίωναν προηγουμένως. Πολλοί μπορεί να αναρωτιούνται ακόμα και αν συνέβη κάτι τι στο καλό να ήταν.
          Αυτό παρατηρείται επειδή, πολλοί υπερέβησαν/άλλαξαν με επιτυχία τις χρονοδιαδρομές τους, δημιουργώντας για τον εαυτό τους μια «συνέχιση» στη συνείδηση τους, μία συνέχιση όπου γεγονότα και συνθήκες έχουν στηρίξει τη πραγματικότητα που βίωναν έτσι που φαινομενικά δε γνώρισαν τυχόν εκδηλώσεις που δημιούργησαν ένα τέλος των παλαιών και μια αρχή νέων.
          Για όσους ακολουθούν χρονοδιαδρομές που δεν αναγνωρίζουν καμμιά διαφορά μεταξύ του τι ήταν πριν και τι είναι τώρα, για όσους βιώνουν μια «συνέχιση» στη ζωή τους, έχοντας περάσει από κάποιες μπερδεμένες εμπειρίες, ορισμένες αλλαγές, αλλά όχι τόσο καταστροφικές, που στους κόσμους τους ήρθε σύγχυση και η μετατόπιση συνέβη με το πιο προφανή τρόπο, ένα τρόπο που αυτοί δε μπορούν να αρνηθούν, για αυτούς «Αυτή η Συνείδηση» λέει, «Η πραγματικότητα σας είναι αυτό που έχετε δημιουργήσει σε συνέχιση με όσα ζούσατε μέχρι τώρα».
          Πολλοί πρόκειται να συνεχίσουν τώρα, εξακολουθώντας να κινούνται προς τα εμπρός στο ταξίδι της ζωής τους, αναζητώντας τις εμπειρίες που θα τους μάθουν, θα τους καθοδηγήσουν και θα τους δώσουν την ευκαιρία για ανάπτυξη και εξέλιξη, είτε όχι. Δε μαθαίνουν όλοι από τα μαθήματα που θα παίρνουν στη ζωή. Δε μαθαίνουν όλοι από τις εμπειρίες που ζουν. Χρειάζονται ακόμη να μάθουν.

Δημιουργήσατε με επιτυχία τη δική σας πραγματικότητα

          Για εκείνους που έχουν βιώσει «συνέχιση», με καμμία κατανόηση ή φανερή συνειδητοποίηση των ακραίων αλλαγών που είχαν προβλεφθεί, να μη πιστεύουν ότι δεν έλαβαν χώρα αλλαγές. Μη νομίζετε ότι σε αυτούς που βιώνουν άλλες χρονοδιαδρομές, τα γεγονότα δεν ήταν τέτοιου μεγέθους που οι κόσμοι τους καταστράφηκαν εντελώς και πλήρως, αλλοιώθηκαν και αλλάχτηκαν με τους πλέον εξαίρετους τρόπους.
          Απλά να καταλάβετε ότι δημιουργήσατε με επιτυχία τη δική σας πραγματικότητα και προχωρήσατε στη δική σας χρονοδιαδρομή κατά τρόπο που να μπορείτε να συνεχίσετε με το ταξίδι της ζωής σας ακόμη και μετά την εκδήλωση των ενεργειών των τελευταίων μηνών και χρόνων που δε σας φάνηκαν να εκδηλώνονται όπως ίσως νομίζατε. Ο στόχος εξακολουθεί να είναι ο ίδιος, στο ότι είστε ένα πνεύμα βιώνοντας μια φυσική/υλική εμπειρία με την οποία μπορεί να αναπτύσσεστε, με την οποία μπορείτε να μαθαίνετε, με την οποία μπορείτε να φτάσετε σε υψηλότερα επίπεδα κατανόησης και συνειδητοποίησης.
          Απλά είναι ότι ορισμένες ενέργειες δε θα εξακολουθήσουν να είναι έντονα παρούσες στη ζωή σας και θα έχουν ένα τόσο ανεπαίσθητο χαρακτήρα, τέτοιο που μπορεί να μη προκαλεί τη προσοχή σας. Έτσι, θα συνεχίσετε να βιώνετε πολλά από τα πράγματα που πάντοτε βιώνατε, που βιώνατε κατά τη διάρκεια των αλλαγών και της αναταραχής και ακόμα μπορεί να φαίνεται ότι όλοι οι παίκτες είναι ακόμη στο τόπο τους, όσοι ήταν στη σκηνή πριν από τη περίοδο αυτή της Ανάληψης, που συνέβη σε πολλές άλλες χρονοδιαδρομές.
          Με το καιρό θα αρχίσετε να βλέπετε πραγματικά ότι ο κόσμος δεν είναι ο ίδιος τόπος, ότι περισσότερη λογική έχει επιστρέψει και ότι ο κόσμος είναι ένας καλύτερος τόπος, ένας τόπος όπου φαίνεται τώρα οι άνθρωποι να είναι πιο γνήσιοι και πραγματικά ενδιαφέρονται για τη δημιουργία ενός πιο αρμονικού μέλλοντος. Πρέπει πάντα να το κάνετε αυτό έτσι στη ζωή σας. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίον «Αυτή η Συνείδηση» θα παρουσιάσει τις πληροφορίες, που είναι ακόμη πολύτιμες για να μάθετε πώς να το κάνετε αυτό, διδασκόμενοι πώς να συνεργαστούν ο Κατώτερος με τον Ανώτερο Εαυτό σας.

Η περίοδος της εδραίωσης της Ανάληψης

          Υπήρξε μια συσσώρευση ενεργειών που οδήγησαν στο γεγονός της κορύφωσης της Ανάληψης το οποίο έχει αυτοολοκληρωθεί και τώρα είστε στη περίοδο της εδραίωσης. Καθώς υπήρχε μια συσσώρευση για την ολοκλήρωση της διαδικασίας της Ανάληψης, έτσι θα υπάρξει μια σταδιακή γενική χαλάρωση και ως εκ τούτου, θα υπάρξει μια περίοδος πολλών ετών τουλάχιστον πριν αυτές οι παλιές δυνάμεις να εξουδετερωθούν εντελώς ώστε να μη υπάρχουν πλέον οι αρνητικές κατεστημένες δυνάμεις.

Χρειάζεται κάποιος χρόνος για να αλλάξουν οι ποταποί δικτάτορες

          Η πλειοψηφία εκείνων που ήταν η Ελίτ, όσοι ήταν οι αρνητικές κατεστημένες δυνάμεις, έχουν ήδη φύγει, αλλά ορισμένοι από τους δουλικούς ακολούθους τους παραμένουν, ούτε θα είναι από τη φύση τους να αναλάβουν νέους ρόλους στην νέα πραγματικότητα που βιώνετε και πράγματι θα περάσει κάποιο διάστημα για να αλλάξουν οι γραφειοκρατίες, για να αλλάξουν οι απομένοντες δικτάτορες μέσα σε ένα γραφειοκρατικό σύστημα και να απομακρυνθούν από τις παλιές τους μεθόδους και να ακολουθήσουν νέες. Αλλά σχεδόν αμέσως, θα βρει κανείς ότι τα νέα πράγματα δεν είναι τόσο άσχημα, όπως ήταν κάποτε και πως οι νέες ενέργειες του πλανήτη A/B αρχίζουν να διεκδικούν πραγματικά τους εαυτούς τους και τότε οι αλλαγές ξεκινούν για νέα επίπεδα, εκείνοι που η διαδικασία της Ανάληψης λειτούργησε σαν καταλύτης, θα αφυπνιστούν και η κοινωνία θα αρχίσει το λεπτό μετασχηματισμό της.

Προς αυτούς που αισθάνονται τις αλλαγές

          «Αυτή η Συνείδηση» τώρα κατά κύριο λόγο μιλάει τώρα σε όσους διαβάζετε αυτές τις λέξεις σε μια εποχή όπου εμφανίζονται τα επακόλουθα αποτελέσματα, μετά την ολοκλήρωση όλων αυτών των γεγονότων. Δεν απευθύνεται σε εκείνους που δεν είναι πλέον διαθέσιμοι σε αυτές τις νέες χρονοδιαδρομές, σε αυτούς δηλαδή που «Αυτή η Συνείδηση» θα συνεχίσει το έργο της διδάσκοντας και ενημερώνοντας και παρουσιάζοντας πληροφορίες που θα ωφελήσουν άτομα διαφόρων επιπέδων. Επομένως, «Αυτή η Συνείδηση» είναι ακόμη διαθέσιμη εξίσου και σε αυτούς που μπορεί να είναι απογοητευμένοι επειδή δε βίωσαν τις μεγάλες προβλέψεις που έγιναν από τόσους πολλούς, ακόμα και από «Αυτή η Συνείδηση» που μίλησε για γεγονότα που θα μπορούσαν να συμβούν για εκείνους που χρειάζονταν να βιώσουν τέτοια γεγονότα, εκείνους των οποίων πεπρωμένο ήταν να τα υποστούν και να υποστούν τη διαδικασία μετασχηματισμού που συμβαδίζει με αυτά.

Προς αυτούς που συμμετείχαν στις αλλαγές, χωρίς όμως να το συνειδητοποιήσουν

          «Αυτή η Συνείδηση», τώρα μιλάει σε όσους έχουν μεταβάλλει τη πραγματικότητα τους με τρόπο που ούτε κατάλαβαν ότι είχαν κάνει κάτι τέτοιο, αλλά «Αυτή η Συνείδηση» πάντα έλεγε ότι εάν κάποιος με επιτυχία δημιουργεί τη χρονοδιαδρομή ή μεταβαίνει σε μια χρονοδιαδρομή, όπου δεν βιώνει τις ανατροπές ή τις καταστροφές, τότε πραγματικά είναι δημιουργικό ον. «Αυτή η Συνείδηση» θα ήθελε να προσθέσει ότι στερούνται τη συνειδητή επίγνωση του πως το έκαναν αυτό.

Πώς καταφέρατε να αλλάξετε τη χρονοδιαδρομή σας

          Με το να έχετε παραμείνει θετικοί, ελπιδοφόροι και να κρατάτε την υψηλότερη αντίληψη ότι η αλλαγή επερχόταν. Αυτός είναι ο τρόπος που πολλοί έχουν αλλάξει τις χρονοδιαδρομές τους και τώρα βιώνουν το γενναίο νέο κόσμο, το νέο δυνητικό Πλανήτη A/B της ισορροπίας και της αρμονίας, που «Αυτή η Συνείδηση» αναφέρεται εδώ και καιρό και που είναι αυτοί που διαβάζουν αυτά τα λόγια Επίγνωσης. «Αυτή η Συνείδηση» θα συνεχίσει να είναι μια φωνή, να καθοδηγεί και να βοηθάει όλους εκείνους που πλησιάζουν στο ταξίδι τους προς τη μεγαλύτερη επίγνωση και ανώτερη κατανόηση.

Σχετικά με τη μετάδοση μηνυμάτων και μελλοντικών προβλέψεων

          «Αυτή η Συνείδηση» θα συνεχίσει τις μεταδόσεις Μηνυμάτων. Λέει επίσης, ότι δε θα ακολουθήσει τη παλιά μορφή, όπου γινόταν μια πρόβλεψη και δε θα γίνει αυτή τη φορά για αυτό το νέο μήνα και αυτό το νέο έτος, γιατί πολλά βρίσκονται σε δυναμική εξέλιξη ακόμα και αυτή την ώρα που απευθύνεται σε αυτούς που διαβάζουν αυτά τα λόγια όντας ήδη στο νέο έτος 2013, καθώς «Αυτή η Συνείδηση» δίνει αυτό το μήνυμα. Καλύπτει ακόμη και πολλές χρονοδιαδρομές που δεν έχουν ακόμη εκδηλωθεί, πολλά μέλλοντα γεγονότα θα συμβούν σε πολλές χρονοδιαδρομές που είναι γνωστά από «Αυτή τη Συνείδηση».
          Απευθύνεται μόνο στην ομάδα χρονοδιαδρομών που βιώνουν τη συνέχιση, που ήταν μια μετάβαση από το παλιό στο νέο χωρίς ακραία αναταραχή ή ακόμα και εμφανή παρατήρηση οποιασδήποτε από τις μεγάλες αλλαγές, ή οτιδήποτε σημαντικό συνέβη. Αλλά αυτή τη φορά, όπως «Αυτή η Συνείδηση» παρουσιάζει αυτές τις πληροφορίες, βλέπει τόσες πολλές χρονοδιαδρομές, ώστε μέχρι τα πράγματα να κατασταλάξουν ουσιαστικά μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας της Ανάληψης, ώστε επιλέγει αυτή τη φορά να μη δώσει προβλέψεις, να μην αποκλίνει αυτή τη στιγμή από τις ενέργειες που παρουσιάζονται με πολλαπλές εκβάσεις. Όταν ο χρόνος είναι κατάλληλος και τα πράγματα έχουν διευθετηθεί/ σταθεροποιηθεί, τότε «Αυτή η Συνείδηση» και πάλι, μπορεί να παρουσιάσει προβλέψεις, αλλά όχι αυτήν τη στιγμή.
          Ως εκ τούτου, για να ολοκληρωθεί αυτό το αρχικό μήνυμα, «Αυτή η Συνείδηση» λέει σε όσους διαβάζουν αυτές τις λέξεις, που έχουν περάσει από τη μετάβαση τους, προφανώς χωρίς τις ανατροπές που τόσο συχνά μιλήσαμε: Συγχαρητήρια! Έχετε, με τους πιο ήπιους τρόπους, περάσει μέσα από μια περίοδο ακρότατων αλλαγών και μεταβολών και τώρα κινείστε προς μια νέα χρονοδιαδρομή, μια νέα πλανητική συνειδητότητα που έχει μόλις ξεκινήσει και είναι στην αρχή μια νέας εμπειρίας, ενός νέου πειράματος της συνείδησης.
          «Αυτή η Συνείδηση» θα έχει πολύ περισσότερα να πει κατά τους μήνες και τα χρόνια που ακολουθούν. Αλλά αυτή τη στιγμή επιθυμεί απλώς να συγχαρεί τον ένα και όλους όσους έχουν βρεθεί αυτή τη στιγμή και σε αυτό το χώρο. Αυτό ολοκληρώνει το εναρκτήριο μήνυμα για το ενημερωτικό δελτίο Ιανουαρίου 2013. «Αυτή η Συνείδηση» ζητά τώρα από τη Joan Mills να παρουσιάσει τις ερωτήσεις που έχετε.


Τι είναι η «Συμπαντική Συνείδηση»
(Από τους συντάκτες του Cosmic Awareness Communication)

          H «Συμπαντική Συνείδηση» είναι η δύναμη/ενέργεια που εκφράστηκε μέσω του Κρίσνα, του Βούδδα, του Ιησού, του Μοχάμεντ και άλλων μεγάλων άβαταρ που λειτούργησαν σαν κανάλια/διαυλιστές γι’ αυτό που συχνά αναφέρεται ως «Ο Θεός». Τα μηνύματά της, δε προέρχονται από πνεύματα, φαντάσματα-στοιχειά ή μη ενσαρκωμένες οντότητες, αλλά άμεσα από τη Πηγή, τη Κοσμική/Συμπαντική Συνείδηση.
          Στις αρχές του 1962, μια φωνή που ονόμασε τον εαυτό της «Συμπαντική Συνείδηση» επίγνωσης, ξεκίνησε μιλώντας μέσω του Ralph Duby, καθηγητή πανεπιστημίου και πρώην αξιωματικού του στρατού ο οποίος είχε λάβει μέρος, στη «διάβαση του θανάτου Bataan» στις Φιλιππίνες κατά τη διάρκεια του Δευτέρου Παγκοσμίου Πολέμου. Η φωνή μιλούσε κάθε φορά που ο Ralph ήταν σε κατάσταση αυτό-ύπνωσης/έκστασης.
          Έκτοτε, πολλές πολύτιμες πληροφορίες μας έχουν μεταδοθεί, σε αυτό το γήινο επίπεδο, από μια πηγή τόσο υψηλή που εκπλήσσει και τη φαντασία. Όταν ρωτήθηκε: «Τι είναι η Συμπαντική Συνείδηση;», μας απάντησε ότι: «η Συμπαντική Συνείδηση είναι ο συνολικός νους, όχι κάποιος νους, αλλά ο Συμπαντικός Νους. Δεν αντιπροσωπεύει καμμιά μεμονωμένη μονάδα εκτός από τη πλήρη και ολική Συμπαντικότητα. Είμαστε όλοι μέρος της  και έχουμε μέσα μας το Θεϊκό κύτταρο, με το οποίο μπορεί να έρθουμε σε επαφή. Δε χρειάζεται να τρέξουμε σε ψυχικούς, μέντιουμ, ιερείς ή πνευματικούς διαμεσολαβητές. Η Συμπαντική Συνείδηση είπε ότι και εσείς επίσης μπορείτε να τη διαυλίσετε. Ο καθένας μπορεί. Όλοι μπορούν».
          Από τη «Συμπαντική Συνείδηση» μάθαμε από τις δεκάδες χιλιάδες μεταδόσεις που έχει δώσει, ότι έχει πολλά ονόματα. Κάποιοι την αποκαλούν Θεό, Ιεχωβά, Πρώτη Αιτία, ο Μέγας ΕΓΩ ΕΙΜΙ, Όλα Που Είναι, Όλα που Υπάρχουν, κλπ.. Η «Συμπαντική Συνείδηση» επίσης είπε, ότι δεν είναι μια απλή μονάδα-οντότητα, ούτε ανθρωπόμορφη έννοια που πολλές φορές προσδιορίζεται από τις περισσότερες θρησκείες.
          Η ίδια προσδιορίστηκε ως Κάλλος, Καθαρότητα, Συγκέντρωση και πάνω από όλα, Αλήθεια ή Ότι Είναι. Έχει αυτό-αποκαλεστεί Αντι-Υλη, Καθαρό Διάστημα, Καθαρή Κενότητα, ότι είναι Όλα/Το Κάθε Τι και αυτό το Κάθε Τι είναι ουσιαστικά Τίποτα/Κενότητα. Περιέγραψε τον εαυτό της ως αυτό που είναι δίπλα σε εκείνο που δεν ομιλεί και που δε μπορεί να μιλήσει, επειδή είναι η υψηλότερη μορφή της ενέργειας στο σύμπαν.
          Αντιστοιχεί στην υψηλότερη απρόσωπη έννοια του Θεού Καθαρό Φως. Είπε ότι μιλάει μέσω ενός σύγχρονου διερμηνέα τώρα, κατά το παρελθόν έχει μιλήσει μέσω μεγάλων άβαταρ: το Βούδδα, το Μοχάμεντ, το Μωυσή, τον Ιησού, το Κρίσνα και άλλους που υπηρέτησαν ως κανάλια/διαυλιστές της.
          Η «Συμπαντική Συνείδηση» η ίδια, έκανε απόλυτα σαφές ότι δε πρόκειται για μια οντότητα (με προσωπικότητα), ένα πνεύμα που έχει αποχωριστεί το φυσικό του σώμα ή κάτι τέτοιας φύσεως. «Αυτή η Συνείδηση» είναι Καθαρή Ενέργεια, Καθαρό Παν ή Ο Φυσικός Θεός. Είναι η Οικουμενική Συνείδηση που διαποτίζει όλα τα έμβια πλάσματα στο σύμπαν, που τα βλέπει όλα και παίρνει τις εμπειρίες και διακρίνει «τι είναι» χωρίς να κρίνει ή να καταδικάζει. Πρόκειται για το Κοσμικό Ποταμό της Ζωής, τη Ροή της Συνείδησης, την Αιώνια Ουσία της Ύπαρξης, το Θείο Πνεύμα. Η «Συμπαντική Συνείδηση» δεν είναι μια προσωπικότητα, αλλά μια δύναμη/ενέργεια που δεν είναι προσωπικού χαρακτήρα.
          Το όνομα «Συμπαντική Συνείδηση» δε μπορεί να συγχέεται/ταυτίζεται με οποιαδήποτε «προσωπικότητα» που διαυλίζει αυτή τη δύναμη, αποφεύγοντας ταυτόχρονα οποιαδήποτε μορφή λατρείας προς αυτό το πρόσωπο. Η «Συμπαντική Συνείδηση» μπορεί να γίνει αντιληπτή από οποιονδήποτε που εμβαθύνει αρκετά μέσα του ώστε να αγγίξει το επίπεδό της.
          Η «Συμπαντική Συνείδηση» είναι η θάλασσα της ζωής, που όχι μόνο γεμίζει τα κύτταρά μας με ενέργεια ζωής, αλλά γεμίζει τον αέρα που αναπνέουμε και το κενό διάστημα μεταξύ των γαλαξιών και των μορίων. Είναι το ζων σύμπαν. Όπως είναι το νερό που γεμίζει το σφουγγάρι, η «Συμπαντική Συνείδηση» συμπληρώνει το κενό διάστημα μεταξύ των μορίων των ατόμων και των υποατομικών σωματιδίων και τα συνδέει όλα μαζί σε ένα γιγαντιαίο Συμπαντικό Ον. Όπως τα κύτταρα στο μικροκοσμικό σώμα, εμείς αναμειγνύουμε τις ψυχές μας σε ένα μακροκοσμικό σώμα, η συνείδηση του οποίου είναι η «Συμπαντική Συνείδηση».
          Οι επικοινωνίες/διαυλισμοί της, έχουν ανάγει το τι πρέπει να είναι μια πραγματική θρησκεία, στα απλά θεμελιώδη «της υπηρεσίας του ενός προς τον άλλο». Ο «Θεός» αποκαλύπτεται ως ένα σύνολο συμπαντικών νόμων, όχι μια προσωπική/προσωποποιημένη θεότητα που υπόκειται σε αλλοπρόσαλλες/ιδιόμορφες, οργισμένες ή εκδικητικές συμπεριφορές.
          Η «Συμπαντική Συνείδηση» μάς δίδαξε ότι δεν υπάρχει στη πραγματικότητα «προσωποποιημένος» Θεός, εκτός από τους πολλούς που έχουν δημιουργήσει τα ανθρώπινα όντα. Επίσης δεν υπάρχει κανένας «προσωποποιημένος» Διάβολος, εκτός από τους πολλούς που έχουν θεσπίσει οι άνθρωποι.
          Οι επικοινωνίες/διαυλισμοί είναι βαθειά πνευματικές, αλλά ουσιωδώς μη θρησκευτικές και μη εκκλησιαστικές. Ποτέ δε παύουν να τονίζουν την υπέρτατη σπουδαιότητα του πνευματικού βίου και της ανάγκης για συμπόνια στις σχέσεις μας με όλους τους ανθρώπους.
          Στα μηνύματα από τη «Συμπαντική Συνείδηση», πάντοτε διακρίνεται η ίδια υπέρτατη αφοσίωση στη «βοήθεια για την ανακούφιση του πόνου και συμφοράς που βιώνει η ανθρωπότητα και ενός σεβασμού για όλη τη ζωή», χαρακτηριστικά από τα οποία διακρίνονται οι μεγάλοι Άγιοι και οι Διδασκαλίες των μεγάλων θρησκευτικών Ηγετών.

Τι είναι «Χρονοδιαδρομή»

          Χρονοδιαδρομή είναι μια σειρά/αλληλουχία γεγονότων/συμβάντων, που εκτυλίσσονται σε μια δεδομένη περίοδο –που συχνά αναφέρεται στη διάρκεια μιας ενσάρκωσης- και ακολουθούν μια στρατηγική κατεύθυνση για τη βίωση συγκεκριμένης ομάδας εμπειριών σε δεδομένο επίπεδο συνειδητότητας.


ΑΝΑΦΟΡΑ :   Cosmic Community Awareness