Radio Player

ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΥ ΜΙΧΑΗΛ 29/09/2012

«Αναζητήστε μας και είμαστε εκεί μαζί σας.»

Η σημερινή μας συζήτηση θα αρχίσει ζητώντας άλλη μια φορά να παρατηρήσετε την έντονη ανάκαμψη στον τομέα της ενέργειας που η πανσέληνος φέρνει. Μπορεί να αισθανθείτε διαφορετικές αλλαγές στις αντιδράσεις σας στα γεγονότα που λαμβάνουν μέρος γύρω σας. Όταν προτρέπεστε να μιλήσετε ή να ενεργήσετε, παρακαλώ θυμηθείτε να συνδυάσετε τα συναισθήματά της άνευ όρων αγάπης με την επιθυμία σας για αλλαγή. Η παρόρμηση να κάνετε κάτι μπορεί να είναι νέα στην προσωπικότητα σας και δεν είστε εξοικειωμένοι. Είναι πάντα καλύτερο να ξεκινάτε από το κέντρο της καρδιάς και προχωρήστε όπως γνωρίζετε στο υψηλότερο όραμα που θα μπορούσε να λειτουργήσει για τον εαυτό σας. Με αυτόν τον τρόπο, όταν κάνετε παύση, ρωτήσετε τον εαυτό σας, «Το είπα εγώ αυτό;» Θα είστε με ένα χαμόγελο στο πρόσωπό σας.

Όπως ίσως να είστε σε θέση να πείτε από την προηγούμενη παράγραφο, επρόκειτο τώρα να ξεκινήσετε να εκδηλώνετε στα σοβαρά τις αλλαγές σας σε αυτό για το οποίο έχετε καιρό προσευχηθεί, καθώς και σε μερικά άλλα που προορίζονταν για εσάς πολύ πριν από αυτή τη ζωή. Η λεγεώνα των αληθινών Εργατών του Φωτός και οι Οδοδείκτες είναι τώρα έτοιμοι να αποκαλύψουν τον εαυτό τους και να αναλάβουν τις ευθύνες για τις οποίες ήρθαν εδώ. Να γνωρίζετε ότι ο Δημιουργός σας και εμείς έχουμε απόλυτη εμπιστοσύνη και πίστη σε εσάς. Παρατήστε τα μικρά και ασήμαντα συναισθήματά σας. Είστε μέρος μιας πολύ τεράστιας ομάδας που δεν θα αμφισβητηθεί. Οι λέξεις σας, το χαμόγελό σας, η ικανότητά σας να αντιμετωπίζετε καταστάσεις, η εσωτερική σας δύναμη θα μετρήσει για όλα πολύ περισσότερο από ό,τι μπορείτε να φανταστείτε.

Εάν, κάποιες στιγμές, οι συνθήκες σας κάνουν να αισθάνεστε αποσυνδεδεμένοι ή ότι χάνετε την επαφή με τον στόχο σας, επικεντρωθείτε στο κέντρο της καρδιάς σας και καλέστε μας να σας βοηθήσουμε. Δεν μπορείτε να το κάνετε αυτό πάρα πολύ συχνά και να ξέρετε ότι ποτέ δεν είμαστε περισσότερο από μια στιγμή σκέψης μακριά από εσάς. Οι περισσότεροι από εσάς είναι σε θέση τώρα να αισθάνονται την παρουσία της ενέργειας όταν συγκεντρώνετε την σκέψη σας σε αυτό. Γνωρίστε τώρα ότι εμείς είμαστε ένα μέρος αυτής. Αναζητήστε μας και είμαστε εκεί μαζί σας. Ζητήστε μας δύναμη ,άνεση, και είναι δική σας.

Ο αγαπημένος σας πλανήτης επρόκειτο να δημιουργήσει κάποιες αλλαγές όπου άλλοι θα τις ερμηνεύσουν με φόβο. Η Γαία πρόκειται να καταβάλει μεγάλες προσπάθειες ώστε να γίνουν οι απαραίτητες προσαρμογές με τις οποίες θα βλαφτούν όσο το δυνατών λιγότερες ζωές. Η σταδιακή οργάνωση για το τι πρέπει να γίνει θα πρέπει να διασφαλίσει ότι οι περισσότεροι γνωρίζουν τι συμβαίνει στο περιβάλλον τους. Είναι σχεδόν βέβαιο ότι κανείς δεν είναι πραγματικά έτοιμος για όλα αυτά που θα συμβούν, αν και ένα μεγάλο μέρος σας γνωρίζει. Θα δείτε στοιχεία της ιστορίας σας που θα είναι αδύνατο για τους ακαδημαϊκούς σας να τα αρνηθούν πια.

Αυτό, σε συνδυασμό με τις αλλαγές που θα ξεκινήσετε να κάνετε στις κοινωνίες σας, θα σας φέρει την επιβεβαίωση ότι όλα εξελίσσονται βάση του σχεδίου που σας έχουμε υποσχεθεί. Πολλοί, πάρα πολλοί είναι αυτοί που αφυπνίζονται τώρα. Το φως που προσθέτουν θα αρχίσει να δίνει μεγαλύτερη ώθηση στην αύξηση της συνείδησης. Για αυτό ''Παρακαλούμε σηκώστε τα καθίσματα σας σε πλήρη όρθια θέση και Προσδεθείτε.'' Επιθυμούμε να έχετε λίγη διασκέδαση.

Θα μιλήσουμε και πάλι σύντομα, αγαπητοί μας φίλοι.
Καλή ημέρα.


ΠΗΓΗ: http://oraclesandhealers.wordpress.com/2012/09/29/reach-out-for-us-and-we-are-there-with-you-channeled-by-ron-head/
ΚΑΝΑΛΙ: Ron Head
ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ: Christopher Kelepouris