Radio Player

ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΥ ΜΙΧΑΗΛ 15/10/2012

*ΓΙΑ ΑΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΣΑΣ ΥΠΕΝΘΥΜΙΖΟΥΜΕ, ΟΤΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΑΝΤΑΝΑΚΛΑΣΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟ ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΟ*


Την ημέρα αυτή θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε καθένα από αυτούς που έχουν ενταχθεί στις συζητήσεις των κοινοποιήσεων στο Facebook. Αυτός είναι τώρα, και θα γίνει περισσότερο, ένας τρόπος για όλους να μοιραστούν τη σοφία που έχει συλλεχτεί κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου της ανάληψης.

Καλούμε όλους εκείνους που διαδίδουν τα μηνύματά μας σε όλο τον κόσμο στις μητρικές τους γλώσσες να αρχίσουν τις συζητήσεις αυτές, επίσης. Πρέπει να γνωρίζετε ότι γνωρίζουμε και εκτιμούμε πολύ την εργασία που κάνετε. Οι προσπάθειές σας έχουν την πλήρη υποστήριξή μας.

Υπάρχουν επί του παρόντος πολύ λίγες χώρες στον πλανήτη σας, οι οποίες δεν έχουν λάβει ακόμη τα μηνύματά μας, ακόμη και σε εκείνες έχει επιτευχθεί η ενημέρωση με άλλους τρόπους. Νιώστε την αλήθεια γι 'αυτό. Κοιτάξτε την επιτυχία που βλέπετε στις δικές σας σελίδες. Επιτρέψτε σε αυτό να σας ανεβάσει πνευματικά σε αυτό το χρονικό διάστημα όταν τα μέσα μαζικής ενημέρωσης, σας λένε μόνο τα αρνητικά πράγματα. Εσείς είστε τα μέσα μαζικής ενημέρωσης που επιλεχτήκατε από εμάς για να διαδώσετε ένα εντελώς διαφορετικό μήνυμα.

Περιέχεται μια ενέργεια σε αυτά τα λόγια των μηνυμάτων που στέλνουμε τα οποία φέρνουν την αγάπη του Δημιουργού σας σε όλους όσους τα διαβάζουν ή τα ακούν. Εάν είστε ένας μεταφραστής, ένας που δημοσιεύει αυτά με σαφή πρόθεση να κρατήσει ολόκληρο το μήνυμα ως έχει, ή αυτός που δημιουργεί εγγραφές και τα δημοσιεύει σε μορφή βίντεο, πρέπει να γνωρίζετε ότι έχουμε επίγνωση των προσπαθειών σας και συνεργαζόμαστε μαζί σας, το ίδιο όπως κάνουμε και με αυτό το κανάλι . Παρακαλούμε δεχθείτε τις ευχαριστίες και τις ευλογίες μας, καθώς συνεχίζετε το έργο σας αυτό.

Πολλοί από εσάς δεν έχετε ποτέ θεωρήσει τον εαυτό σας να είναι το κανάλι, αλλά θα σας πούμε τώρα ότι οι περισσότεροι από εσάς σίγουρα είστε. Δεδομένου ότι αρχίζετε να αισθάνεστε τις ενέργειες αυτών των μηνυμάτων, ενώ εργάζεστε πάνω σε αυτά, κατά πάσα πιθανότητα θα δείτε τον εαυτό σας να γίνετε ακόμη περισσότερο το κανάλι. Ακόμα κι αν το έχετε μόνο διαβάσει, αλλά αρχίζετε να νιώθετε αυτές τις αλήθειες, γίνεστε ένα κανάλι για το φως το οποίο πλημμυρίζει την ανθρωπότητα τώρα. Είστε ένα δοχείο του φωτός. Αλλά δεν είστε ένα τόσο θαυμαστό δοχείο. Είναι οι διαρροές που βγαίνουν από εσάς προς τα έξω και ευλογούν τα πάντα στην ζωή σας. Σκέφτομαι ότι ίσως θα έπρεπε να το είχα πει κάπως καλύτερα ότι είστε ένα ψεκαστήρας κήπου. Ναι, μπορείτε να κάνετε υπέροχους ψεκασμούς.

Για πολλές εβδομάδες τώρα είχατε την αίσθηση ότι σαν τα πράγματα να ήταν έτοιμα να βρεθούν στο προσκήνιο, σαν κάτι, να γνωρίζετε χωρίς να ξέρετε, τι ήταν έτοιμο να γυρίσει τον κόσμο σας εμπρός . Τώρα, μετά από το άνοιγμα τις πύλης 10-10, αυτό το συναίσθημα είναι ακόμη πιο ισχυρό για τους περισσότερους από εσάς. Ως συνήθως, θα τονίσουμε ότι αισθάνεστε αλλαγές που πρόκειται να συμβούν μέσα από τον εαυτό σας.

Ναι, ο κόσμος θα δει σύντομα αλλαγές, επίσης. Και οι αλλαγές αυτές, όταν επιτέλους θα εγκατασταθούν, θα είναι ευπρόσδεκτες. Αλλά θα σας πούμε να παρακολουθείτε από κοντά σχετικά με το τι συμβαίνει στο μυαλό και την καρδιά σας, γιατί εκεί είναι όπου η αληθινές και οι πιο σημαντικές αλλαγές συμβαίνουν. Για άλλη μια φορά σας υπενθυμίζουμε, ότι ο κόσμος είναι η αντανάκλαση σας και όχι το αντίστροφο. Αν δεν έχετε αλλάξει σε πολύ σημαντικό βαθμό και τρόπους, τίποτα από όλα αυτά που είστε έτοιμοι να δείτε, δεν θα είναι δυνατόν να τα δείτε.

Χρειάστηκαν χιλιάδες χρόνια για να φέρετε τον κόσμο σε αυτό το σημείο. Απολαύστε τους καρπούς της σκληρής εργασίας σας. Ευθυμήστε και γίνετε μια καρδιά τώρα, αγαπημένοι μου φίλοι, φωτεινοί στρατιώτες μου. Θα μιλήσουμε και πάλι σύντομα.
Καλή ημέρα.


ΠΗΓΗ :http://oraclesandhealers.wordpress.com/2012/10/15/once-again-we-remind-you-the-world-is-your-reflection-not-the-reverse-channeled-by-ron-head/
ΚΑΝΑΛΙ: Ron Head
ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ: Christopher Kelepouris