Radio Player

ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΥ ΜΙΧΑΗΛ 08/10/2012


«ΣΤΕΚΟΜΑΣΤΕ ΣΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΝΤΑΣ ΝΑ ΣΑΣ ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΟΥΜΕ»


Σήμερα αισθανόμαστε ότι είναι απαραίτητο να αφιερώσετε λίγο χρόνο με τον εαυτό σας να δεχτείτε και να ενσωματώσετε τις τεράστιες ποσότητες πληροφοριών που έχει πρόσφατα συμπυκνωθεί στα ενεργειακά σας σώματα, και μέσα στα κύτταρα σας, επίσης.

Γνωρίζουμε ότι πολύ λίγοι από σας έχουν συνειδητά επίγνωση του τι έχετε λάβει. Αυτό είναι κατανοητό. Είναι στη φύση της ικανότητας, σε κάθε περίπτωση. Για ένα σύντομο χρονικό διάστημα, κλείστε τα μάτια σας και επικεντρωθείτε στις καρδιές σας. Να έχετε στο μυαλό σας ότι τα αποδέχεστε και ευχαριστήστε τον Δημιουργό σας για αυτά τα δώρα και να ευχηθείτε να ενσωματωθούν με εσάς καθώς απελευθερώνετε από μέσα σας πολλά από τα πράγματα που δεν συντονίζονται με τον μελλοντικό σας εαυτό που επιθυμείτε. Αναπνεύστε μέσα σας τον καλύτερο και υψηλότερο ΕΑΥΤΟ ΣΑΣ και εκπνεύστε τον άλλον έξω. Δεν είναι απαραίτητο να είναι μια μακρά διαδικασία, εκτός αν το απολαμβάνετε. Μπορείτε να έχετε μια οπτική ή αίσθηση του χρώματος, όπως ο χρυσός και το μπλε μας, ή ροζ και πράσινο του Ραφαήλ, βιολετί του Αγίου Γερμανού, κλπ. Εάν σας συμβεί, αναπνεύστε το και απορροφήστε το μέσα σας, επίσης.

Η προσοχή μας επικεντρώνετε στα έντονα και αυξανόμενα συναισθήματα που σχεδόν όλοι έχουν τώρα από τα επικείμενα που συμβάντα στα οποία ''δεν μπορούν να βάλουν ούτε δάχτυλο επάνω τους''. Θα το αντιμετωπίσουμε με δύο τρόπους.

Κατ 'αρχάς, έχετε δίκιο. Αυτό το συναίσθημα είναι ακριβώς στον στόχο. Εκτός από το ότι, κατά μία έννοια, σε αυτό που συμβαίνει είστε ήδη στη μέση του. Πολλοί το βλέπουν να συμβαίνει στο εσωτερικό του εαυτού τους και αρχίζουν να βλέπουν τις αλλαγές στη ζωή τους και έχουν αποδεικτικά στοιχεία για αυτό. Οι περισσότεροι, ωστόσο, αναρωτιούνται τι είδους καταστροφή είναι προ των πυλών. Η Ειρηνική και Ήρεμη συμπεριφορά σας θα βοηθήσει σε μεγάλο βαθμό στην καταστολή αυτής της τρομοκρατίας και του φόβου που αισθάνονται.

Δεύτερον, ναι, υπάρχει ένα ανάλογο σημαντικό γεγονός που πλησιάζει. Είναι, φίλοι μου, ένα εσωτερικά πνευματικό γεγονός που θα αλλάξει τα πάντα για όλους και για όλα. Αλλά εμείς θα σας προειδοποιήσουμε με αυτόν τον τρόπο. Όταν ένα παρόμοιο γεγονός συνέβη στο τέλος του «Μεσαίωνα» σας, το ίδιο το γεγονός πέρασε χωρίς παρατήρηση. Ωστόσο, όλα άλλαξαν, δεν άλλαξαν;

Τώρα, θα υπάρξουν πολλά, πάρα πολλά παρατηρήσιμα γεγονότα που θα εκδηλώνονται κατά την διάρκεια αυτού του καιρού στον δικό σας χρόνο. Αλλά, όπως έχουμε πει ξανά και ξανά για αυτούς τους μήνες, δεν είναι παρά η αντανάκλαση του εαυτού σας. Πάντα, μα πάντα το τονίζουμε αυτό. Είναι σημαντικό για εσάς και για τον κόσμο σας ότι έχετε αρχίσει να αναγνωρίζετε τους εαυτούς σας ως τους δημιουργούς της αλλαγής, όχι πλέον ως θύματα της αλλαγής. Κοιτάξτε μέσα σας και να αρχίστε να ανακαλύπτετε τα θεϊκά όντα τα οποία είστε. Ποτέ πριν στην ιστορία του κόσμου σας δεν ήταν τόσο σίγουρο γι 'αυτό που επρόκειτο να πραγματοποιηθεί από εσάς. Και κάθε μικρό βήμα που κάνετε προς την κατεύθυνση αυτή δημιουργεί θαυμάσια αποτελέσματα στον κόσμο σας.

Είμαστε ενθουσιασμένοι με αυτά που βλέπουμε να έχετε επιτύχει . Στεκόμαστε στην πόρτα της καρδιάς σας περιμένοντας να σας καλωσορίσουμε. Σας προσφέρουμε καθημερινά αποδείξεις της παρουσίας μας. Η Ειρήνη και η Αγάπη να είναι μαζί σας μέχρι την επόμενη φορά που θα ξανά μιλήσουμε.
Καλή ημέρα.


ΠΗΓΗ: http://oraclesandhealers.wordpress.com/2012/10/08/we-stand-in-the-doorway-of-your-heart-waiting-to-greet-you-channeled-by-ron-head/#more-1939
ΚΑΝΑΛΙ: Ron Head
ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ: Christopher Kelepouris