Radio Player

ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΥ ΜΙΧΑΗΛ 26/09/2012

«ΚΡΑΤΗΣΤΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΟΥ ΤΟΥΣ ΕΑΥΤΟΥ ΣΑΣ ΣΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ ΤΟ ΦΩΣ»


Πιστεύουμε ότι είναι καιρός να αφιερώσουμε μια συζήτηση για την κατανόησή της Ενότητας. Αυτό που θα συζητήσουμε δεν είναι νέο για εσάς, αλλά, εκτός από την διανοητικότητα σας, δεν έχει ακόμα ενσωματωθεί στη συνείδησή σας.

Είναι πάνω από εκατό χρόνια όπου η επιστήμη σας ανακάλυψε ότι όλα όσα βλέπετε αποτελούνται αποκλειστικά και μόνο από ενέργεια. Έχετε αποδείξει ξανά και ξανά αναφερώμενοι σε αυτό που αποκαλείτε ως ύλη, πως στη πραγματικότητα, δεν υπάρχει μόνο ως «στέρεο υλικό». Είναι εύκολα αποδειδειγμένο ότι μόνο πεδία της ενέργειας είναι πραγματικά. Ωστόσο η ψευδαίσθηση σας εξακολουθεί να έχει μια σταθερή λαβή στις αντιλήψεις σας.

Οι αντιλήψεις είναι το θέμα που θα συζητήσουμε σήμερα. Και αυτό με το οποίο θα ξεκινήσουμε λέγοντας δεν είναι νέο επίσης, όμως πιθανόν ούτε ευρέως κατανοητό ακόμη σε όλους. Επειδή είστε ένα μέρος ενός τεράστιου πεδίου της ενέργειας, δεν υπάρχει καμία γνώση, καμία εκδήλωση, καμία κατανόηση, η οποία δεν είναι στη διάθεσή σας ανά πάσα στιγμή. Βυθίζεστε σε αμέτρητα κομμάτια πληροφοριών κάθε στιγμή. Η δυνατότητά σας να βγάζετε το συμπέρασμα αυτών των «σημάτων» είναι περιορισμένη. Έτσι αποδεχτείτε, συντονιστείτε, με εκείνα που έχουν νόημα για σας και κατασκευάστε το δικό σας ιδιαίτερο κόσμο από αυτά. Τι νομίζετε ότι κάνει τη διαφορά ανάμεσα σε αυτό που επιλέγετε και σε αυτό που δεν επιλέγετε; Ποιό είναι το κύριο συστατικό του «δέκτη» σας; Και σας απαντάμε, οι πεποιθήσεις σας και οι προηγούμενες αντιλήψεις των εμπειριών σας.

Για όσο χρονικό διάστημα θα είστε προσκολλημένοι σε αυτά, ο κόσμος σας, ο προσωπικός σας κόσμος, θα έχει μια δύσκολη περίοδο αλλαγής. Στην πραγματικότητα, δεν θα έχει καμία αλλαγή. Θα πρέπει να αποδείξετε στον εαυτό σας ποιά από αυτά που κατανοείτε δεν ισχύουν.

Αυτό συμβαίνει, και πάντα συνέβαινε. Ωστόσο, θα θέλαμε να επισημάνουμε ότι, προκειμένου οι επόμενοι μήνες να καταστούν πιο εύκολοι για εσάς, και να επιταχύνετε τις προσωπικές αλλαγές σας που τόσο ανυπόμονα περιμένετε, το καλύτερο για σας θα ήταν να εξετάσετε σε βάθος τι είναι αυτό που κρατάτε τόσο σφιχτά που ίσως πρέπει να απελευθερώσετε. Μην δημιουργήσετε ένα μεγάλο πρόβλημα από αυτό. Απλά ανοίξτε την καρδιά και το μυαλό σας σε άλλες πιθανότητες και να τις εξετάσετε  μόλις σας παρουσιαστούν. Αποδεχτείτε αυτές αν έχουν αξία για εσάς. Πάνω απ 'όλα, εγκαταλείψτε τις κριτικές του εαυτού σας και των άλλων. Αυτές οι κριτικές, τουλάχιστον, βασίζονται πάνω σε περιορισμένες πληροφορίες.

Αυτό δεν σημαίνει ότι θα πρέπει να αποδεχθείτε τα πάντα που ο άλλος λέει ή κάνει. Υπάρχει μια διαφορά μεταξύ πράξεων και με εκείνους που πράττουν. Να είστε προετοιμασμένοι να κρατήσετε τα πάντα, συμπεριλαμβανομένου τους εαυτού σας, στην αγάπη και στο φως.

Αυτό είναι που συμβαίνει στη συνείδησή σας, κατ 'εντολή του ανώτερου εαυτού σας, με την επίγνωση σας ή χωρίς αυτήν. Τα αγαπημένα σας «συμπτώματα» είναι, ως επί το πλείστον, η αντίσταση σας προς το κάθε τι νέο. Πετάξτε τα όπλα σας ανοιχτά, γιατί δεν το κάνετε; Ευχαριστήστε τον ανώτερο εαυτό σας και τον Δημιουργό σας για όλα αυτά που έχουνε σταλεί σε σας. Σύντομα θα ξέρετε ότι είναι αυτά που θέλατε πάντα. Είθε οι μέρες σας να είναι γεμάτες από χαρά γνωρίζοντας αυτό.

Θα μιλήσουμε και πάλι σύντομα. Καλή ημέρα.


ΠΗΓΗ: http://oraclesandhealers.wordpress.com/2012/09/26/hold-all-including-self-in-love-and-light-channeled-by-ron-head/
ΚΑΝΑΛΙ: Ron Head
ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ: Christopher Kelepouris