Radio Player

ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΥ ΜΙΧΑΗΛ 24/09/2012

«Είστε πολύ πιο ολοκληρωμένοι με την ολότητα σας»

Η εξέλιξη συνεχίζεται. Η ισημερία έχει περάσει, και ακόμα δεν αισθάνεστε τις υψηλές δονήσεις που έχετε λάβει και τις αλλαγές στα πεδία της ενέργειας σας. Δεν θα υπάρξει σχεδόν καμία ανάπαυλα για εσάς τώρα, εκτός από τις σύντομες αναπνοές που θα παίρνετε μεταξύ των κυμάτων. Το «σέρφιν» θα συνεχίσει την πορεία του. Θα υπάρξουν στην πορεία αυτή αρκετά ακόμα πολύ μεγάλα (κύματα) ''τα μεγαλύτερα'' για να μπορέσετε να τα πιάσετε από τώρα και μέχρι το τέλος του έτους.

Η εισερχόμενη ενέργεια / πληροφοριών έχει πλέον φτάσει στο στάδιο των πλημμυρών, πραγματικά έτσι θα μπορούσαμε να την αποκαλέσουμε. Ωστόσο, αλήθεια, αν ειλικρινά το σκέφτεστε αυτό, δεν αισθάνεστε συγκλονισμένοι. Αισθάνεται ότι είστε ακριβώς όπως ήσασταν πριν από έξι μήνες. Αυτό είναι ένα μέτρο σύγκρισης της προόδου σας, φίλοι μου. Οι ικανότητες σας έχουν αυξηθεί δραματικά.

Το δικό μας Βασίλειο και το δικό σας είναι πολύ πιο κοντά τώρα. Είστε πολύ πιο ολοκληρωμένοι με την ολότητα σας από ό,τι πριν. Ένας μεγάλος αριθμός από εσάς έχουν πολύ πιο συχνά όνειρα από ποτέ, και αντιλαμβάνεστε ότι έχουν πολύ μεγαλύτερη βαρύτητα και είναι αξιοσημείωτα, ακόμα κι αν ακόμα δεν είστε σε θέση να μπορείτε να τα ερμηνεύσετε συνειδητά όλα αυτά. Μην ανησυχείτε. Αυτά είναι εσείς που μιλάτε στον εαυτό σας, και τα μηνύματα παραλαμβάνονται πάντα. Σε μερικούς από εσάς συμβαίνουν κάποιες δυσάρεστες καταστάσεις στην ζωή τους αυτή την στιγμή και για ακόμη μια φορά ρωτάνε «γιατί». Το "Γιατί" δεν είναι η σωστή ερώτηση, αγαπημένοι. Το "Γιατί" είναι ότι θα πρέπει να τελειώσετε το μάθημα σας αυτό μια και καλή και για πάντα. Εκβαθύνετε την σκέψη σας σε αυτό. Συνειδητοποιήστε ότι υπάρχουν πράγματα μέσα σας που δεν τα έχετε αντιμετωπίσει πρόσωπο με πρόσωπο ακόμα. Αποδεχτείτε αυτό και αναρωτηθείτε τι μπορεί να είναι αυτό που ακόμα και σήμερα δεν έχετε αντιμετωπίσει. Ακούστε το συναίσθημα της καρδιά σας γιατί αυτή είναι και η απάντηση σας. Κάντε το αυτό στο ησυχότερο χώρο της εσωτερική σας ύπαρξής. Σας υποσχόμαστε ότι από τη στιγμή που θα το κάνετε, θα είστε σε θέση ό,τι και αν ήταν αυτό να το απελευθερώσετε στο Σύμπαν, και να μην σας απασχολήσει ποτέ ξανά. Μάλιστα θα μπορούσαμε να παρομοιάσουμε αυτή την χρονική στιγμή σαν τις τελικές εξετάσεις σας. Μην ανησυχείτε. Θα περάσετε ... αν πραγματικά το επιθυμείτε.

Είναι επίσης καιρός να εξετάσετε πολύ προσεκτικά τα πραγματικά σας κίνητρα. Μπορείτε να κάνετε ένα βήμα εξόδου από την σκάλα, αν είναι αυτό που επιθυμείτε. Αν και εφόσον αυτό θα σας επιτρέψει να γνωρίσετε και να σιγουρευτείτε για ακόμη μια φορά για την αποφασιστικότητά σας. Είστε πάντα εδώ επειδή εσείς το έχετε επιλέξει να είστε. Πάντοτε ό,τι αισθάνεστε είναι ό,τι επιλέξατε να αισθάνεστε. Πολλοί δεν το καταλαβαίνετε ακόμα αυτό, αλλά το να ανοιχτείς πλήρως και ελεύθερα σε ό,τι έχεις επιλέξει, αγκαλιάζοντας κάθε απόχρωση του, και εκφράζοντας την ευγνωμοσύνη σου καθημερινά σε αυτό, είναι αυτό που κάνει τη διαφορά ανάμεσα σε αυτούς που φαινομενικά επιλέξανε τις δύσκολες βόλτες και σε αυτούς που ευχαρίστα πέρασαν μέσα από τα πάντα.

Μπορείτε να βρείτε το θάρρος να απελευθερώσετε όλα όσα δεν είναι καλά για εσάς και να προχωρήσετε με χαρά προς στο μέλλον, αλλά ακόμα και τώρα πολλοί από εσάς δεν θα απελευθερωθούν από αυτά, διότι προτιμούν το αίσθημα ότι είναι καλύτερα να κρατιούνται από το οτιδήποτε γνωρίζουν, άσχετα το ποσό επώδυνο είναι για αυτούς, παρά να εμπιστευτούν ό,τι δεν μπορούν ακόμη να δουν. Υπάρχουν, το υποσχόμαστε στον καθένα από εσάς, αυτοί που είναι πιο μπροστά από εσάς και μπορούν να σας βοηθήσουν. Ρωτήστε τους. Ρωτήστε μας. Δεν είστε μόνοι, ακόμα και αν αισθάνεται έτσι, δεν είστε ποτέ μόνοι. Όταν η βόλτα αυτή επιβραδύνει, θα διαπιστώσετε, ότι στην πραγματικότητα, υπάρχει μόνο ΜΙΑ βόλτα.

Θα συνεχίσουμε πάλι σύντομα, αδελφοί και αδελφές μου.
Καλή ημέρα.

ΠΗΓΗ: http://oraclesandhealers.wordpress.com/2012/09/24/you-are-much-more-integrated-with-your-wholeness-channeled-by-ron-head/#more-1864
ΚΑΝΑΛΙ: Ron Head
ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ: Cristopher Kelepouris