Radio Player

ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΥ ΜΙΧΑΗΛ 17/09/2012

Αρχάγγελος Μιχαήλ και όλα τα Αγγελικά πλήθη, εκ μέρους του Δημιουργού των Συμπάντων.


Την ημέρα αυτή, την δεκάτη εβδόμη Σεπτεμβρίου στο δικό σας χρόνο, επιθυμούμε να σας ενημερώσουμε για το άνοιγμα ενός τεράστιου νέου χρονοδιαγράμματος. Όλος ο κόσμος σας και εσείς έχετε τοποθετήσει την ημερομηνία 21 Δεκέμβριου 2012 ώστε να συναντηθούν και να τελειώσουν όλα τα προηγούμενα χρονοδιαγράμματα. Καμία προσπάθεια ώστε να προβλεφτεί το μέλλον αυτών των χρονοδιαγραμμάτων δεν ήταν επιτυχής, ακριβώς επειδή θα λήξουν κατά την ημερομηνία αυτή.

Ο Δημιουργός σας έχει εκδώσει ένα εντελώς νέο μέλλον για εσάς, από το οποίο σας έχει δοθεί μια μικρή γεύση (μια αναλαμπή) αυτού, αλλά πραγματικά δεν έχετε τη δυνατότητα να το δείτε ακόμα. Πολλά γεγονότα έχουν γίνει, αλλά γίνονται και δημιουργούνται αυτή τη στιγμή με σκοπό να κρατήσουν αποσπασμένη την προσοχή σας από αυτή τη γνώση. Σας λέμε τώρα ότι τίποτα πια δεν μπορεί να σας αποτρέψει από το να εκδηλώσετε αυτό το μέλλον που αιώνες τώρα δημιουργείτε μέσω της προσευχής και της προσπάθειας σας. Τα μελλούμενα που η κάθε ψυχή έχει επιλέξει είναι εξασφαλισμένα.

Θα υπάρξει ένας μεγάλος θόρυβος που θα προσπαθήσει να αποσπάσει την προσοχή σας, αλλά αυτές οι προσπάθειες θα είναι μάταιες τώρα.Όσο ο διαχωρισμός και το σκοτάδι αγαπούν να σκέφτονται ότι είναι τα ίδια ισχυρά, δεν μπορούν όμως ποτέ να υπερισχύσουν από την βούληση του Δημιουργού. Αυτός ο χρόνος/ χώρος ''πραγματικότητας'' πλησιάζει στην ''Ημερομηνία Λήξεως'' του.

Υπάρχει πανικός σε ορισμένους κύκλους, καθώς γίνεται αντιληπτό το τι συμβαίνει. Αυτοί που ήταν γνώστες των πραγμάτων, περήφανοι για της ιδιότητες τους και εκμεταλλευόντουσαν την δική σας αμάθεια γνωρίζοντας ότι σκόπιμα έχει αποκρυφτεί από εσάς, τώρα συνειδητοποιούν ότι πιθανόν να έχουν ''ποντάρει σε λάθος άλογο''.

Πολλά σπουδαία πράγματα συμβαίνουν και θα συνεχίσουν να συμβαίνουν από τώρα και μέχρι το τέλος του τρέχοντος έτους. Σε κανένα από αυτά δεν είναι απαραίτητο να στρέψετε την προσοχή σας επάνω του, εκτός από εκείνα που συμβαίνουν στον εσωτερικό σας κόσμο. Ξέρουμε ότι αυτό θα σας είναι πολύ δύσκολο να το καταλάβετε. Αλλά έτσι έχει δημιουργηθεί και κατά αυτό τον τρόπο θα συνεχίσουμε να οικοδομούμε την νέα σας ζωή. Η Εξωτερική σας ζωή είναι αντανάκλαση της εσωτερικής και όχι το αντίστροφο, όπως έχετε διδαχθεί.

Εσείς, αγαπητοί μου φίλοι, είστε οι δημιουργοί των περιστάσεων σας. Αυτό που συνέβη είναι ότι αρκετοί από εσάς έχουν συνειδητοποιήσει και οι σχετικά λίγοι που χρησιμοποιούσαν τη γνώση αυτή δεν μπορούν πλέον να επηρεάζουν τις ζωές σας και να σας κρατάνε υπό τον έλεγχο τους. Γένοιτο. Μην τους δίνετε σημασία, εκτός και αν θέλετε να συγχωρέσετε και να συμπονέσετε μια από αυτές τις ψυχές. Κρατήστε την προσοχή σας και την πρόθεση σας επικεντρωμένη στο να προετοιμάσετε τον εαυτό σας να γίνει ο καλύτερος που θα μπορούσε γίνει ποτέ.

Ξέρουμε ότι πολλοί από εσάς συνομιλούν καθημερινά με τον ανώτερο εαυτό τους. Σας προτρέπουμε τώρα να καλέσετε τα πιο ισχυρά όντα της αγάπης να ζήσουν ως Ένα μέσα από το γήινο σώμα σας. Ζητήστε όλα τα κατακερματισμένα κομμάτια του εαυτού σας που σε προηγούμενα τραύματα αποσχίστηκαν από εσάς να επιστρέψουν στην πατρίδα τους και να γίνουν και πάλι Ένα. Πείτε τώρα στον εαυτό σας, πολλές φορές κάθε ημέρα την λέξη "ΕΙΜΑΙ", και συμπληρώστε την με την μεγαλύτερη κατανόηση και επιθυμία που έχετε. Κάντε το, αγαπητές καρδιές.

Ας ξεκινήσουμε αυτή την εκδήλωση ! Στην αγάπη και στην φιλία μας, σας ευχόμαστε, όπως πάντα, καλή σας ημέρα.


ΠΗΓΗ: http://oraclesandhealers.wordpress.com/2012/09/17/make-it-so-dear-hearts-channeled-by-ron-head/#more-1822
ΚΑΝΑΛΙ: Ron Head
ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ: Christopher Kelepouris