Radio Player

ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ ΔΙΔΑΣΚΑΛΟΥ ΙΛΑΡΙΩΝΑ 16/9/2012

Πολυαγαπημένοι,

Το εσωτερικό κάλεσμα γίνεται όλο και πιο επίμονο, καθώς οι ενέργειες εντείνουν και η μετατόπιση των ηλικιών κινείται αμείλικτα προς τα εμπρός. Υπάρχουν σταυροδρόμια μπροστά, αποφάσεις και επιλογές που πρέπει να γίνουν. Κάθε ένας από εσάς γνωρίζει ότι δεν υπάρχει γυρισμός και ότι έχετε γίνει αγωγός Ζωής της ενέργειας του Δημιουργού - Πηγής. Ο καθένας απο εσάς είναι ένας οδικός αγωγός για το Φως του Θεού, που δεν αποτυγχάνει ποτέ και αυτή η συνειδητοποίηση είναι τώρα που αρχίζει να σας κάνει ''κλικ'' στην γνώση σας. Ό, τι κάνετε στην εγκόσμια ζωή σας είναι υψίστης σημασίας, γιατί βασίζεται πάντα στο Φως σας και στην ακεραιότητά σας.

Γύρω σας βρίσκεται η απόδειξη των αλλαγών που συμβαίνουν και αυτό θα φανεί στις μάζες της ανθρωπότητας καθώς οι μέρες θα περνούν γρήγορα τους επόμενους μήνες. Όσοι από εσάς έχουν μετουσιώσει τις δικές τους πυκνές ενέργειες από τα κύτταρα του σώματός σας τώρα δονείστε με καθαρή ενέργεια που ρέει συνεχώς μέσα από τα μεσουράνια κανάλια σας. Κρατάτε στα χέρια σας αυτό το Φως για Όλους σε αυτόν τον πλανήτη και το σερβίρετε ως ζωντανοί αγωγοί καθαρής ενέργειας. Όπως γνωρίζετε, αυτή η καθαρή ενέργεια είναι πολύ απαραίτητη για να μετατρέψει τις περαιτέρω χαοτικές, αυτές που εξακολουθούν να δημιουργούν σύγχυση, φόβο και τόση λύπη, θλίψη και δυστυχία μέσα στις καρδιές της ανθρωπότητας.

Να ξέρετε ότι αυτό επίσης θα περάσει και στους γύρω σας σε κοντινή απόσταση, τους αγαπημένους σας, τους αποδέκτες των υψηλότερων συχνοτήτων που προέρχονται από εσάς και αυτό έχει κάνει πολλές αλλαγές στην συνείδηση και την κατανόησή τους. Αυτό θα γίνεται όλο και πιο εμφανές στην κατανόησή τους από το έργο που έχετε έρθει εδώ για να κάνετε και οι όποιες εντάσεις και διαφορές που είχαν αναπτυχθεί μεταξύ σας θα διαλυθουν ως δια μαγεία. Με άλλα λόγια, Αγαπητοί μου, θα έρθουν «επί του πλοίου» τις επόμενες ημέρες. Και αυτοί, έχουν επιλέξει τα μονοπάτια τους στην Ενότητα και επιλέχθηκαν για να σταθούν δίπλα σας για την υποστήριξη τους, καθώς αφυπνίζονται.

Η αφύπνιση της ανθρωπότητας βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη τώρα και οι άνθρωποι βλέπουν τη ματαιότητα της προσπάθειας να εργαστούν στο παλιό σύστημα, επειδή πλέον δεν υποστηρίζεται από τις υψηλότερες εισερχόμενες ενέργειες. Ανατέλλει ένας νέος τρόπος σχέσεων που θα τιμάει το εγγενές δικαίωμα της κάθε ψυχής για να σταθεί ψηλά στη δική της εξουσία και στην κυριαρχία της, ενώ θα τιμάει τα ίδια δικαιώματα στα αδέλφια της. Δεδομένου ότι η πρακτική αυτή γίνεται όλο και πιο πλήρως αντιληπτή, πολλά παλιά πρότυπα που κράτησαν την ανθρωπότητα υπόδουλη στα κατώτερα βασίλεια συνείδησης απλά θα πάψουν να υπάρχουν. Ο κόσμος θα είναι όλο και πιο πλούσιος γι 'αυτό, καθώς κάθε άτομο αναλαμβάνει την ευθύνη για όλα αυτά που κάνει και θα αρχίσουν να προσπαθούν να δημιουργήσουν μια καλύτερη ζωή, όπου περιλαμβάνονται όλα τα οφέλη που μπορούν να ληφθούν.


Εναπόκειται σε κάθε Μυημένο, πάνω στο Μονοπάτι να παρατηρήσει τα σημάδια, παρακολουθώντας τα πουλιά και τα ζώα γύρω του. Όταν οι αλλαγές της Γης πρόκειται να λάβουν χώρα, αυτά τα πλάσματα θα χρησιμεύσουν ως προειδοποίηση.
Παρακολουθήστε τα στενά , στην περιοχή σας, και να κοιτάζετε βαθιά σε ό,τι είναι γύρω σας.
Στείλτε τους Αγάπη και τη διαβεβαίωση ότι όλα είναι καλά. Τα εσωτερικά συστήματα καθοδήγησης τους μειώνονται κατά τη διάρκεια της κίνησης των ηλεκτρο-μαγνητικών ρευμάτων, καθώς αυτά συμβαίνουν. Θα παρατηρήσετε ότι μερικά από τα πουλιά που μεταναστεύουν συνήθως από το Βορρά προς θερμότερα κλίματα για το χειμώνα δεν θα αφήνουν τις φωλιές τους και αυτό μπορεί να γίνει πιο διαδεδομένο, καθώς οι ενέργειες κινούνται σπειροειδώς προς τη Γη και γίνονται όλο και ισχυρότερες. Σκεφτείτε τον εαυτό σας ως παράγοντες που φέρνουν την Θεία Τάξη σε όλα τα πράγματα καθώς πηγαίνετε για την καθημερινή σας ζωή, και στην πραγματικότητα ..... ''Ετσι Θα Είναι '' !!!
Μέχρι την επόμενη εβδομάδα ...
Είμαι ο Ιλαρίων.


ΠΗΓΗ... http://soundofheart.org/galacticfreepress/content/hilarion%E2%80%99s-weekly-message-2012
ΚΑΝΑΛΙ ΕΠΑΦΗΣ...Marlene Swetlishoff/Tsu-tana (Soo-tam-ah)
ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ... ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΠΑΓΟΥΝΗΣ