Radio Player

ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΥ ΜΙΧΑΗΛ 15/9/2012


«Η ΣΥΝΔΕΣΗ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΑΝΑΜΟΝΗ»

Θα μιλήσουμε σήμερα για την αφοσίωση και την συγκέντρωση σας ως προς την ανάληψη σας. Με την πρώτη ματιά, φαίνεται εγωιστικό πράγμα αυτό που πρέπει να γίνει. Επιτρέψτε μας να σας εξηγήσουμε το γιατί δεν είναι έτσι. Θα μπορούσαμε να γράψουμε πολλές γραμμές συλλογισμού που θα αντίκρουαν αυτή την άποψη, αλλά ας εκφράσουμε μόνο μερικές.

Πρώτον, και πιο προφανές, είστε όλοι Ένα. Κάθε ένας από εσάς επηρεάζει την κατάσταση όλων των άλλων. Καθώς αυξάνετε την συνείδηση σας, θα αυξάνετε και την συνείδηση όλων των άλλων. Κάθε προσπάθεια που κάνετε ενσαρκώνετε την αγάπη του Δημιουργού σας με οποιονδήποτε τρόπο και αν την κάνετε θα αυξήσετε το Φως μέσα σας και ως εκ τούτου θα βοηθήσετε και όλους τους άλλους γύρω σας. Και αν θα μπορούσατε να το δείτε, θα ξέρατε ότι το Φως σας εκτείνεται απείρως στα όρια των Συμπάντων.

Στη συνέχεια, το σημαντικότερο, είναι το γεγονός ότι δεν μπορείτε να βοηθήσετε τους άλλους αν δεν έχετε βοηθήσει πρώτα τον εαυτό σας. Τι θα μπορούσατε να τους δώσετε αν έχετε μηδέν να δώσετε; Τι θα μπορούσατε να τους διδάξετε εάν δεν έχετε διδαχτεί εσείς πρώτα; Πώς θα τους κάνετε ευτυχισμένους εάν το μόνο που γνωρίζετε είναι η θλίψη και η δυστυχία; Πρώτα θα πρέπει να αποκαλύψετε το χαρούμενο, ισχυρό, ακτινοβόλο ον που είστε πραγματικά. Θα πρέπει να το ανακαλύψετε αυτό και να το κάνετε δικό σας. Δεν είναι γραφτό να είναι μια μεγάλη δοκιμασία. Θυμηθείτε μια από τις διδασκαλίες που δεν έχουν αλλοιωθεί από το πέρασμα των χρόνων, "Αναζητήστε και θα σας αποκαλυφθεί." Το μόνο που χρειάζεται είναι να τα αναζητήσετε στο σωστό μέρος, μέσα σας. Ναι, μπορείτε να μας ζητήσετε βοήθεια. Ναι, μπορείτε να ζητήσετε βοήθεια και από τον Δημιουργό σας επίσης. Θυμηθείτε, ''Ζητήστε και θα σας δοθεί.'' Ήταν υπόσχεση προς εσάς, και σας την επιβεβαιώνουμε ξανά, ότι έτσι θα γίνει.

Έχετε περιπλανηθεί πολύ και έχετε γνωρίσει πολλά. Αυτό, αγαπητοί μου, όσο και αν δεν σας αρέσει να το ακούτε, ήταν η πρόθεσή σας, από την πρώτη σας στιγμή που ήρθατε εδώ. Αλλά τώρα ήρθε η ώρα σας να επιστρέψετε στην κατάσταση της συνείδησης από την οποία ξεκινήσατε. Έχει ειπωθεί ότι όταν παίρνετε μια απόφαση, το Σύμπαν όλο συνωμοτεί για να την κάνει πραγματικότητα. Αυτή είναι μια αλήθεια που γρήγορα μαθαίνετε ότι είναι αληθινή. Έχετε επίσης διδαχτεί, ότι οι πεποιθήσεις σας είναι η αιτία των πολλών επαναλαμβανόμενων κύκλων του πόνου. Και αυτό επίσης είναι έτσι. Πάρα πολλοί από αυτούς τους κύκλους, κάνουν τώρα την τελευταία ζητωκραυγή τους. Ενεργήσατε σωστά. Καθώς πολλά τώρα από το παρελθόν σας θα γυρνούν ζητώντας την προσοχή σας, αν όντως κάνει κάποιο από αυτά για εσάς προσωπικά, ζητήστε να γνωρίσετε το μάθημα που έχετε ξοδέψει τόσο καιρό για να μάθετε, και μετά απελευθερώστε την κατάσταση στο Φως, ώστε ποτέ να μην επαναληφθεί ξανά. Οι οδηγοί σας, οι Άγγελοι σας, και ο Ανώτερος Εαυτός σας δεν θέλουν τίποτα περισσότερο από αυτό για εσάς. Όπως στις τηλεοράσεις σας τους αρέσει να λένε , ''Η σύνδεση σας είναι σε αναμονή''

Εάν κάνετε αυτά τα βήματα που σας λέμε, ή εάν ήδη τα έχετε κάνει, σας λέμε πως οι επόμενοι μήνες θα είναι σαν ανεμοστρόβιλοι για εσάς. Θα έχετε πολλές ευκαιρίες να δείτε πράγματα που θα φαίνονται τρομακτικά για πολλούς άλλους. Μείνετε συγκεντρωμένοι στη δική σας μεταμόρφωση και θα είστε σε θέση να δείτε και να αντιληφθείτε όλες τις εξωτερικές μεταμορφώσεις που οι περιστάσεις απαιτούν. Θα σας πούν ότι ο κόσμος πλησιάζει στο τέλος του και ότι ο ουρανός πέφτει. Δεν είναι έτσι, και δεν θα γίνει. Καθώς θα δείτε τις αλλαγές στον εαυτό σας, θα γνωρίζετε και την αλήθεια.

Αναζητήστε μας με τις καρδιές σας και θα αισθανθείτε την παρουσία μας γύρω σας. Εμείς χαιρόμαστε όταν το βλέπουμε αυτό όσο το χαίρεστε και εσείς. Καλή ημέρα να έχετε τώρα, πολυαγαπημένοι μου φίλοι.


ΠΗΓΗ: http://oraclesandhealers.wordpress.com/2012/09/15/operators-are-standing-by-michael-channeled-by-ron-head/#more-1803
ΚΑΝΑΛΙ: RON HEAD
ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ: Christopher Kelepouris