Radio Player

ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΥ ΜΙΧΑΗΛ 13/9/2012


ΧΑΡΕΙΤΕ ΤΩΡΑ ΤΗΝ ΚΑΘΕ ΣΑΣ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟΛΑΥΣΤΕ ΤΟ ΚΑΘΕ ΣΑΣ ΒΗΜΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΤΕ ΠΡΟΣ ΤΑ ΕΜΠΡΟΣ.


Ξεκινάμε το σημερινό μήνυμα σημειώνοντας με πικρία τις τρέχουσες διαφωνίες σχετικά με διαφορετικά κανάλια. Δεν βλέπουμε καμία θετική δυναμική σε μια τέτοια σύγκρουση. Τα Κανάλια λαμβάνουν της πληροφορίες των μηνυμάτων από όποιον συντονίζεται μαζί τους. Οι αναγνώστες είναι αυτοί που επιλέγουν ποιόν θα διαβάσουν και ποιόν όχι. Η τελική επιλογή γίνεται μέσα από την ατομική ανάγνωση.
Η διάκριση της επιλογής γίνεται αφού έχετε διαβάσει μηνύματα από όλα τα κανάλια. Σε αυτό το σημείο του ταξιδιού σας, θα πρέπει να είστε σε θέση να κάνετε τέτοιου είδους διακρίσεις για τον εαυτό σας, είτε ανάμεσα στα κανάλια, ή ακόμη και μεταξύ των εννοιών μέσα στο μήνυμα από το ίδιο κανάλι. Παρακαλώ αναγνωρίστε το αυτό, ότι στην αναπτυσσόμενη συνομιλία μας μεταξύ της δική μας διάστασης και της δική σας, θα αυξάνεστε και θα εξελίσσεστε καθημερινά. Αγαπημένοι μας δεν είναι ότι ερχόμαστε για την διάσωσή σας. Είναι ότι πλησιάζετε την ευαισθητοποίηση των διαστάσεων από της οποίες έχετε αποξενωθεί. Είστε, φυσικά, ελεύθεροι να κρατήσετε και να επιλέξετε όποιες απόψεις θέλετε. Ζητάμε, ωστόσο, από τους Εργάτες του Φωτός να μην επιδοθούν σε συγκρούσεις μεταξύ τους. Αυτό δεν είναι παραγωγικό και σε πολλές περιπτώσεις αν και όντως δεν είχε υποκινηθεί από αυτούς, ωστόσο έγινε αντικείμενο εκμετάλλευσης από αρνητικές ενέργειες.

Πάμε τώρα σε ποιό ευχάριστα θέματα. Είμαστε πολύ ικανοποιημένοι με την πλημμύρα του φωτός που κατακλύζει τον πλανήτη σας αυτή τη στιγμή, και ακόμη πιο χαρούμενοι για τον τρόπο που έχετε προετοιμαστεί για αυτό και με τον τρόπο που το χειρίζεστε. Υπάρχουν ακόμα πολλά εκατομμύρια ψυχών που δεν έχουν συνειδητή επίγνωση αυτών των πραγμάτων, αλλά για όσους από εσάς έχετε, η επιρροή γίνεται αρκετά καταφανής.

Μερικοί αντιμετωπίζουν διαφορετικά είδη απογοήτευσης, σκεπτόμενοι ότι δεν λαμβάνουν ή ότι κάτι «κάνουν λάθος». Δεν μπορεί να κάνετε λάθος, φίλοι μου. Είναι μια νέα εμπειρία για σας, και θα πρέπει να ξεκινήσετε από όποιο σημείο κι αν βρίσκεστε.

Φανταστείτε ότι μαθαίνετε να σερφάρετε. Μερικοί καταφέρνουν να σταθούν στην σανίδα με μερικές μόνο δοκιμές. Σε μερικούς θα πάρει λίγο περισσότερο ή ακόμα και πολύ περισσότερο, αλλά η χαρά που θα πάρουν όταν καταφέρουν να κάνουν την πρώτη τους βόλτα στο κύμα θα είναι μεγαλύτερη τελικά. Και μην αισθάνεστε ότι είσαστε μόνοι. Υπάρχουν πολλοί γύρω σας τώρα πρόθυμοι να σας δώσουν ένα χέρι βοήθειας, όπως ακριβώς θα κάνετε και εσείς σύντομα.


Πολλοί, επίσης, αντιμετωπίζουν αναταραχές στη ζωή τους και ξεχνάνε ότι έχει να κάνει με την εκκαθάριση από τις παλαιές ενέργειες που έχουν διαβάσει επανειλημμένα τον τελευταίο καιρό σε μηνύματα. Αυτό θα περάσει, φίλοι μου, αν δεν του δώσετε τροφή ενέργειας που χρησιμοποιείται για τη λήψη από εσάς. Οι σκέψεις είναι μόνο οι δικές σας σκέψεις αν τις διεκδικήσετε με την προσοχή σας. Και αν οι σκέψεις είναι το αποτέλεσμα, τότε το αποτέλεσμα είναι οι σκέψεις, δεν είναι; Οι καταστάσεις είναι οι πεποιθήσεις. Οι πεποιθήσεις είναι οι αιτίες.

Όμως, στην παρούσα φάση, λαμβάνετε τόσο πολύ Φως Αγάπης από τον Δημιουργό σας που θα μπορούσατε κάλλιστα να αφήσετε αυτά τα πράγματα να περάσουν. Η συχνότητά τους τώρα μπορεί να ξεπεραστεί από εσάς και απλά να σταματήσουν. Γνωρίζουμε ότι δεν είστε συνηθισμένοι να αντιμετωπίζετε έτσι τα πράγματα, αλλά ποτέ δεν είχατε ταξιδέψει με αυτόν τον τρόπο ξανά.

Αρχίστε τώρα να κατανοείτε τη δύναμη του ποιοι είστε και το που κατευθύνεστε. Κατανοήστε την αγάπη και την εμπιστοσύνη του Δημιουργού σας που έχει σε σας και που σας επιτρέψει να κάνετε αυτό το καταπληκτικό πράγμα, χωρίς να παρεμβαίνει στην ελεύθερη βούληση σας. Προσπαθήστε να δείτε μόνοι σας το καταπληκτικό ον που βλέπουμε όταν σας κοιτάμε. Μην ανησυχείτε για το εγώ σας. Όταν αρχίσετε πραγματικά να κατανοείτε αυτό που σας προαναφέραμε, σας υποσχόμαστε ότι θα είναι μια συγκινητική εμπειρία.

Χαρείτε τώρα την κάθε σας εμπειρία και απολαύσετε το κάθε σας βήμα που κάνετε προς τα εμπρός. Είμαστε, όπως πάντα, δίπλα σας έτοιμοι να σας βοηθήσουμε, με όποιο τρόπο μπορούμε. Καλή σας ημέρα, αγαπητές καρδιές.


ΠΗΓΗ:  http://oraclesandhealers.wordpress.com/2012/09/13/enjoy-each-experience-now-and-relish-each-forward-step-michael-channeled-by-ron-head/#more-1794
ΚΑΝΑΛΙ ΕΠΑΦΗΣ: RON HEAD
ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ: Christopher Kelepouris