Radio Player

ΜΗΝΥΜΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΡΧΑΓΓΕΛΟ ΜΙΧΑΗΛ 07/09/2012

ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΦΙΞΗ ΣΑΣ ΣΤΗ ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΓΙΟΡΤΗ ΕΚΠΛΗΞΗ

Σήμερα θα ήθελα να μιλήσω μαζί σας ως ένας δια βίου φίλος προς φίλο.
Είναι πολύ σημαντικό για τον καθένα από εσάς να μείνετε με αποφασιστικότητα στο στόχο σας και να διατηρήσετε τον έλεγχο των συναισθημάτων σας αφού την επόμενη εβδομάδα που θα διανύσουμε θα έχουμε έκρηξη της κοσμικής και ηλιακής ενέργειας. Μπορεί να αισθανθείτε πολύ ασυνήθιστα ασταθής κατά καιρούς. Πράγματα που πριν από καιρό είχατε αναλάβει και αντιμετωπίσει ενδέχεται να προκύψουν ξανά στην ζωή σας. Απλά παρατηρήστε τα απομεινάρια αυτών των ενεργειών, καθώς φεύγετε για πάντα από αυτά. Ακόμα και οι αναμνήσεις αυτών δεν χρειάζεται πλέον να σας απασχολούν από αυτό το σημείο.
Συνειδητοποιήστε, ωστόσο, ότι η επιλογή είναι εμπλεκόμενη. Θα πρέπει να είναι επιλογή σας να ασχοληθείτε μαζί τους. Συνειδητοποιήστε επίσης ότι υπήρχαν σημαντικά μαθήματα που εμπλέκονται και αναζητήστε μέσα στην καρδιά σας για ευγνωμοσύνη τόσο για τα μαθήματα όσο και για την ευλογία της αναχώρησης τους. Ευχαριστείστε το Παντοτινό Ον που είστε για την επίτευξη αυτού του σημείου και που σας επιτράπηκε αυτή η ευκαιρία.

Η αναχώρηση αυτών των πραγμάτων από τη ζωή σας, θα δημιουργήσουν τον χώρο που χρειάζεστε για να τα αντικαταστήσετε. Εστιάστε τη σκέψης σας σε ποιά προσωπικά χαρακτηριστικά επιθυμείτε να αυξήσετε ή να αποκτήσετε. Εν τω μεταξύ, δεν μπορείτε να πάτε παραστρατημένοι με το να αναπνέετε όλη την άνευ όρων αγάπη που μπορείτε να φανταστείτε του Δημιουργού σας. Βρείτε κάθε μικρή γωνιά της ύπαρξής σας και γεμίστε την απέραντη αγάπη. Η κάθε υπόσταση την οποία έχετε ζήσει, θα λάβει μετά χαράς περισσότερη αγάπη. Τα πιθανά πρόσωπα που ευχηθήκατε να είστε, ή φανταστεί, μπορεί να περιμένουν περισσότερη από αυτή την Αγάπη για να τα ενεργοποιήσετε.

Αυτή είναι η πραγματική δύναμη της προσευχής, αγαπημένοι μου, η δημιουργία όπως γίνεται από στιγμή σε στιγμή, αλλά με πρόθεση. Δημιουργήστε τον εαυτό σας όπως θα θέλατε να είναι την επόμενη στιγμή. Δημιουργήστε την επόμενη στιγμή οι ίδιοι.

Επίσης, μπορούμε να επισημάνουμε ότι, από αυτό το σημείο και προς τα εμπρός, θα είναι πολύ επωφελές για εσάς αν κάνετε καθημερινά κάθε δυνατή προσπάθεια για να διατηρηθεί η ηρεμία σας, καθώς τα πράγματα φαίνεται να τρέχουν και να γίνονται έξω φρενών γύρω σας. Πολλά πράγματα που πάντα ήταν ένα μέρος από εσάς και της καθημερινής σας ζωής θα εξαφανιστούν σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα, έχουν φτάσει στο τέλος της χρησιμότητάς τους. Θα είναι πολύ εύκολος ο πανικός για το σύνολο, και θα το δείτε αυτό σε άλλους. Σας ζητήσαμε να προετοιμάσετε τους εαυτούς σας να είστε ήρεμοι λόγο αυτής της χρονικής περιόδου. Πολύ πιθανά πρέπει να το έχετε κάνει αυτό στην προσωπική σας ζωή. Έχοντας μάθει πώς να το κάνετε αυτό, τώρα είναι η ευκαιρία σας να παρέχετε αυτή την ηρεμία για τους άλλους. Τίποτα περισσότερο δεν μπορεί να απαιτηθεί παρά η ειρηνική ήρεμη παρουσία σας.

Τα Ενεργειακά σας πεδία επηρεάζονται περισσότερο από ό,τι πιστεύετε αυτή τη στιγμή. Έχετε αισθανθεί τις αλλαγές σε εσάς και συνεχίζουν τώρα, και στην πραγματικότητα, θα αυξηθούν. Εκείνοι που διαβάζουν αυτά τα μηνύματα είναι εκείνοι που επέλεξαν να ανοίξουν το δρόμο. Μπορεί να υπάρχουν κάποιοι που είναι δάσκαλοι...Όμως, οι περισσότεροι απλά θα πρέπει να είναι τα παραδείγματα. Αυτή είναι η πιο αποτελεσματική μορφή της διδασκαλίας, εν τέλει.

Σας ζητάμε να επισκεφτείτε για μια ακόμη φορά τα οράματα του εαυτού σας που έχετε φανταστεί και πραγματοποιήστε τα κατά τη διάρκεια της επόμενης εβδομάδας. Σας δίνεται η ενέργεια για να φέρετε αυτά τα πράγματα με τους δικούς σας όρους της πραγματικότητας. Η πραγματικότητα είναι, όντως, ότι υπάρχουν ήδη, αλλά πρέπει να τα γυαλίσετε και να αφαιρέσετε τα εξωτερικά στρώματα από επάνω, καθώς θα αρχίσετε να βλέπετε περισσότερα από αυτά μέρα με την μέρα στη ζωή σας. Καθώς αντιλαμβάνεστε πως στην πραγματικότητα, εσείς δημιουργείτε αυτά τα πράγματα για τον εαυτό σας, θα διαπιστώσετε ότι το χρονικό διάστημα που έχετε ορίσει στους εαυτούς σας μεταξύ σκέψης και εκδήλωσης θα γίνει λιγότερο αναγκαίο. Ο έλεγχος που χρειαζόταν να έχετε για την άμεση δημιουργία οποιασδήποτε σκέψης που μπορεί να κάνατε, ήταν πραγματικά ένα δώρο. Η κατανόηση της διαδικασίας θα σας διδάξει να διατηρήσετε τον έλεγχο για τον εαυτό σας.

Η χαρά και η ελευθερία οι οποίες είστε τόσο κοντά για να βιώσετε έχουν αρχίσει να γίνονται αισθητές από κάποιους από εσάς. Αυτή είναι η άγνωστη αίσθηση που προσπαθείτε τόσο σκληρά να «βάλετε το δάχτυλό σας επάνω της». Είναι η επίγνωση του Εαυτού σας που είναι πολύ κοντά στο σπίτι. Συγχαρητήρια, αγαπητοί μου φίλοι.
Σας περιμένουμε στο δικό σας πάρτι-έκπληξη.

Και πάλι, σας προτρέπουμε να αισθανθείτε την παρουσία μας γύρω σας. Θα συνεχίσουμε να είμαστε μαζί σας σε κάθε στιγμή σας. Καλή Ημέρα.


ΠΗΓΗ: http://lightworkers.org/channeling/166873/we-await-your-arrival-your-own-surprise-party-michael-ron-head
ΚΑΝΑΛΙ ΕΠΑΦΗΣ: Ron Head
ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ:  Christopher Kelepouris / Dinos Koutellos